Equipaments i serveis
 
Versiˇ per imprimir
Escola Fabra
On trobar-nos
Escola Fabra
  • DesprÚs d'un any d'obres, el 19 de marš de 2011 es va celebrar la festa de benvinguda de l'ampliaciˇ de l'Escola Fabra, una reivindicaciˇ hist˛rica del municipi per resoldre el problema endŔmic que patia el centre: manca d'instalĚlacions adequades i l'alumnat repartit en tres edificis.
    Amb l'ampliaciˇ s'incrementa la superfÝcie constru´da, que passa de 2.800 a 4.000 m2, i els espais destinats a patis amb la construcciˇ d'una nova pista poliesportiva i una gran porxada que uneix els edificis d'infantil i primÓria. A mÚs, el centre es dota d'instalĚlacions comunes que fins ara no tenia o no eren les adequades, com ara un gimnÓs -que tambÚ farÓ les funcions de sala polivalent-, una biblioteca, un menjador i una cuina amb espai suficient i amb la dotaciˇ adequada.
    A mÚs de millorar les instalĚlacions del centre, l'ampliaciˇ permet acollir en un sol recinte les dues lÝnies d'infantil i primÓria de l'escola. 
    Aquesta actuaciˇ ha estat possible grÓcies a la decisiˇ de l'Ajuntament de fer-se cÓrrec del projecte i avanšar els 3,3 milions d'euros del cost de les obres.

Pujar al principi de la pÓgina