Equipaments i serveis
 
Versiˇ per imprimir
Institut Alella
Institut
 • L'Institut Alella Ús un centre (d'educaciˇ secundÓria obligat˛ria i postobligat˛ria, p˙blic) de la Generalitat de Catalunya que ofereix ESO i Batxillerat, en les modalitats de CiŔncies, Tecnologia, Humanitats i CiŔncies socials.

  AixÝ mateix, amb la voluntat de contribuir al desenvolupament del municipi i per tal donar resposta a les necessitats de les empreses de l'entorn, el curs 2009-2010 va comenšar a oferir el cicle formatiu de Grau Superior de MÓrqueting i publicitat, amb perfil professional enol˛gic, que ha permŔs professionalitzar bona part del sector.

  En el curs actual, 2018-2019, l'Ins Alella ha ampliat la seva oferta educativa amb el cicle de Grau MitjÓ d'Activitats comercials, per tal de poder oferir a l'alumnat tot l'itinerari educatiu:

   

     ESO        Batxillerat                    Universitat

                                           

            CICLE FORMATIU     CICLE FORMATIU    MËN

            GRAU MITJ└                  GRAU SUPERIOR             LABORAL

  En quant a equipaments, l'institut disposa d'aules generals i aules especÝfiques per a dibuix, plÓstica, fotografia, m˙sica, tecnologia, informÓtica, audiovisuals, enologia, aula d'atenciˇ a la diversitat (equipades amb ordinadors). TambÚ tÚ gimnÓs, laboratoris de ciŔncies, de quÝmica i de fÝsica, biblioteca, pistes esportives, sales de reunions i sala d'actes.

Pujar al principi de la pÓgina