X
Procés de participació de la diagnosi de la Festa Major
Exposicions temporals
Publicat el 9 de juny de 201609.06.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"Fraccionar", d'Anna Llimòs
Del 10 al 26 de juny a Can Manyé
 • Dates: 
  Del 10 al 26 de juny
 • Horari: 
  Dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14h.
 • Lloc: 
  Can Manyé, espai d'art i creació
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Descripció

  Can Manyé acull una exposició d'Anna Llimós sobre l'empremta de l'habitarEditar document 6762

  De l'11 al 15 de juliol s'analitzaran, des de diferents perspectives, els efectes que aquest fenomen pot ternir sobre la vinya

  Anna LlimósCan Manyé exposa del 10 al 26 de juny “Fraccionar”, un projecte artístic d'Anna Llimós que mostra la petja que les persones deixen en els espais domèstics que habiten a partir d'objectes i altres elements que han caigut en desús.

  La jove artista barcelonina llicenciada en Belles Arts, ens convida a fer recorregut per espais domèstics, sovint les golfes, en què podem trobar mobles, objectes i altres elements que han caigut en desús i en l'oblit, però que formen una espècie d'arxiu històric sobre el passat del lloc i de les persones que hi habiten.

  Alguns dels referents de l'artista són Walter Benjamin i Georges Pérec, que també han explorat la idea dels vestigis que deixem al nostre pas i de la transformació de l'espai i la materialitat del record. Anna Llimós se centra en aquesta materialitat que encarnen els objectes, que una vegada perduda la seva funcionalitat mantenen el testimoniatge de les vivències que l'acompanyaren.

  L'exposició s'inaugura el divendres 10 de juny a les 20h. El 16 de juny a les 17.30h es farà un taller familiar i el 19 de juny a les 12h s'ha programat una visita comentada per l'artista.

  Més informació en aquest enllaç

  Full de sala Anna Llimós

  Full de sala Anna Llimós

  Fitxer: aaff_a4_annaexpo_tr.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 2
  Mida: 2,28 MB

Pujar al principi de la pàgina