Notícies
Publicat el 5 d'octubre de 202105.10.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Comencen els preparatius per a la creació del Consell d'Infància
taller campus esportiu

Una de les primeres accions del Pla Director de Participació, aprovat al Ple municipal del 30 de setembre, serà la creació del Consell d'Infància. Aquest nou òrgan de participació, que es preveu que pugui constituir-se el primer trimestre de 2022, permetrà que els nens i les nenes d'Alella, d'entre 10 i 13 anys ( de 5è i 6è de primària), col·laborin activament en la millora del poble, aportant idees, opinions i propostes.

El contingut i el reglament de funcionament d'aquest òrgan es farà a partir de les aportacions dels alumnes de 5è i 6è de primària que viuen o estudien a Alella. Prèviament es faran diferents sessions de treball amb per donar a conèixer les funcions d'aquest consell, conèixer altres experiències similars i reflexionar sobre la importància de la participació. 

Per al 28 de novembre està previst organitzar una trobada entre infants d'Alella i representants del consells d'infància d'altres municipis del Maresme per conèixer de primera mà les seves experiències i funcions com consellers i conselleres. 

La Regidoria de Participació i Transparència està duent a terme actualment un procés de participació per definir el futur parc central de La Serreta en el qual juguen un paper fonamentals els infants del municipi. (Foto d'un dels tallers de participació). 

Pujar al principi de la pàgina