Notícies
Publicat el 9 de febrer de 202109.02.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Del 15 de febrer al 7 de març es poden presentar les sol·licituds per a les subvencions de l'IBI
Pisos

Del 15 de febrer al 7 de març es poden presentar les sol·licituds a la convocatòria de subvencions de l'IBI per a persones majors de 65 anys, famílies monoparentals propietàries o en règim de lloguer i famílies nombroses que viuen en règim de lloguer.

Es poden beneficiar les persones majors de 65 anys que tinguin una renda inferior a 2,5 vegades l'IPREM  o 4 vegades l'IPREM, si es tracta de dues persones, així com les persones majors de 65 anys que conviuen amb una o més persones cadascuna d'elles amb una discapacitat igual o superior al 33%.

Les persones titulars de família nombrosa llogateres del seu domicili habitual, a les quals el propietari repercuteix l'IBI, i compleix els requisits establerts a les bases.

  • Ésser titular de família nombrosa a la data de meritació de la quota subvencionada (1 de gener de 2020).
  • Estar empadronat/da al municipi en la data de meritació de la quota subvencionada (1 de gener de 2020).
  • Esser deutor privat de l'IBI segons contracte.
  • Trobar-se al corrent de les obligacions tributàries amb l'Ajuntament i resta d'administracions i amb la Seguretat Social.

Les persones titulars de família de família monoparental, propietari/ària de l'habitatge habitual o en règim de lloguer, que es fa càrrec de l'IBI i compleixi els requisits establerts a les bases.

  • Ésser titular de família monoparental a la data de meritació de la quota subvencionada (1 de gener de 2020).
  • Estar empadronat/da al municipi en la data de meritació de la quota subvencionada (1 de gener de 2020).
  • Ésser deutor de l'Impost sobre Béns Immobles en el padró o en el rebut del lloguer del domicili habitual, segons contracte, en la data de meritació de la quota subvencionada.
  • Trobar-se al corrent de les obligacions tributàries amb l'Ajuntament i resta d'administracions i amb la Seguretat Social.

Les sol·licituds es poden presentar de forma telemàtica o presencialment a l'OAC, demanant cita prèvia. Si els documents estan omplerts correctament i signats, pot venir a la cita una altra persona amb el DNI (o còpia) de la persona sol·licitant.

Més informació en aquest ENLLAÇ

Pujar al principi de la pàgina