Portada|Educació|Cafès temàtics per a famílies amb infants de 0 a 3 anys
 
Versió per imprimir
Cafès temàtics per a famílies amb infants de 0 a 3 anys
Cafè temàtic

Amb l'inici del nou any, es reprenen les sessions del "Cafè de les tres" dins l'Espai Famílies de la Llar d'Infants Municipal Els Pinyons, un espai obert per a totes les famílies del municipi amb infants de 0 a 3 anys.

Aquest espai té per objectiu afavorir un lloc de trobada per compartir experiències de la vida quotidiana dels vostres fills/es amb altres mares i pares amb infants de la mateixa edat. És un espai relaxat conduit per la psicopedagoga municipal. De moment les sessions s'han plantejat en format telemàtic fins a nou avís. 

L'activitat és oberta a totes les famílies del municipi amb infants d'aquesta edat.

Des de l'1 de març es recuperen les sessions presencials en horari de 15 a 16h. És gratuït però cal inscripció prèvia enviant un email a serveipsicopedagogia@gmail.com.

Dimecres 1 de març de 2023

Límits, conflictes i rebequeries 

Parlarem sobre les rebequeries i sobre com acompanyar-les de manera respectuosa en allò que necessita el nostre fill/a en aquesta etapa evolutiva. Incidirem sobre l'emoció de la ràbia, una emoció potent que sovint ens genera molts dubtes sobre com actuar. En aquesta xerrada reflexionarem sobre els límits i les diferents maneres d'acompanyar la ràbia infantil de manera respectuosa. Alhora, parlarem de la necessitat d'acompanyar-nos a nosaltres mateixos davant les rebequeries dels nostres fills/es.

Cafè temàtic 1 de març

Dimecres 26 d'abril de 2023

Adéu bolquer!

Sovint la retirada del bolquer ens genera molts dubtes i molta incertesa davant com serà la resposta del nostre fill/a quan iniciem la retirada del bolquer. Serà un procés llarg? Li resultarà fàcil? Ho farem bé com a p/mares? Per tot això, comentarem com acompanyar al teu fill/a en el seu procés de control d'esfínters i com fer una retirada del bolquer de forma sana i feliç. Per últim, comentarem diferents contes que ens ajudaran a acompanyar la retirada del bolquer de manera divertida i respectuosa.

 

 

 L'activitat és oberta a totes les famílies del municipi amb infants d'aquesta edat, es fan telemàtiques de 14 a 15h. És gratuït però cal inscripció prèvia enviant un email a serveipsicopedagogia@gmail.com.

 

Pujar al principi de la pàgina