Notícies
Publicat el 17 de febrer de 202217.02.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Alella recupera la rua de Carnestoltes el 27 de febrer
Carnestoltes 22 ok

Alella recupera enguany la tradicional rua familiar de Carnestoltes. Serà el diumenge 27 de febrer. La festa començarà a les 11.30h a la Plaça de l'Ajuntament amb una cercavila encapçalada pels Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers d'Alella i els Timbalers del Most.

Acabada la rua, es podrà lluir la disfressa i ballar al ritme de l'espectacle familiar Insects, de la companyia Alea Teatre.

La celebració de Carnestoltes començarà dissabte 26 amb un taller de màscares, a partir de les 11h a la Plaça de l'Ajuntament, que comptarà amb la col·laboració del Mercat Municipal. A la tarda, els Diables del Vi d'Alella conviden la ciutadania a participar en La Torrada, amb música, vi calent i bona companyia. Serà a partir de les 20 h a la Plaça de l'Ajuntament

L'Àgora ofereix l'oportunitat de triomfar amb el maquillatge que millor s'adapta a cada disfressa amb un taller de maquillatge per a joves i adolescents que es farà el dijous 24 de febrer de 17 a 20h a les Antigues Escoles Fabra. El taller és gratuït. 

Des de la Regidoria de Festes s'anima a la ciutadania a participar també de forma virtual d'aquesta celebració penjant les seves fotos i vídeos amb les disfresses triades per a l'ocasió a les xarxes socials amb l'etiqueta #CarnestoltesAlella. 

Recorregut de la rua

Afectacions viàries

Més informació www.alella.cat/carnestoltes.

Pujar al principi de la pàgina