Exposicions temporals
Publicat el 15 de novembre de 201715.11.2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"Optimització combinatòria: estratègies transformadores", d'Ulla Lima i Nora Ancarola
A Can Manyé, del 17 de novembre al 17 de desembre
 • Dates: 
  Del 17 de novembre al 17 de desembre
 • Horari: 
  dimecres, dijous i divendres de 17.30 a 20.30h, dissabte i diumenge d'11 a 14h
 • Lloc: 
  Can Manyé espai d'art i creació
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Descripció

  Optimització combinatòria

  Can Manyé participa en el projecte " Polititzacions del malestar" amb el centre d'Arts Santa Mònica 
  L'espai d'art i creació exposa del 17 de novembre al 17 de desembre "Optimització combinatòria: estratègies transformadores", un treball d'Ulla Lima i Nora Ancora, amb la col·laboració de l'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut Alella

  “Optimització combinàtoria: estratègies transformadores” és el títol del nou projecte que Ulla Lima en diàleg amb Nora Ancarola (amb la col·laboració de Xavi Sert i Letícia Rodríguez) presenten a Can Manyé del 17 de novembre al 17 de desembre de 2017. 

  L'exposició forma part d'un projecte més ampli, “Polititzacions del malestar. Processos creatius i experiències compartides”, una iniciativa que abraça activitats, conferències i mostres a diversos espais i en la qual participen més d'una quinzena d'artistes. Una proposta d'essència col·lectiva que inclou a més de Can Manyé, l'Arts Santa Mònica, la Universitat de Barcelona, el Grup de recerca Art, Arquitectura i Societat Digital, el Centre d'Art Maristany de Sant Cugat, entre d'altres, que aprofundeix en altres maneres de gestionar el malestar des dels processos creatius.

  Obres de Ulla Lima i alumnes de l'Institut L'artista Ulla Lima va finalitzar el cicle formatiu d'Arts aplicades al Mur de l'escola Llotja amb un treball final excel·lent en el qual  tractava la malaltia crònica que pateix, tutoritzat per Nora Ancarola. Una relació que ha perdurat en el temps i que, arran d'una exposició per a la Xina A.R.T. el 2016 que feia visible una part de l'obra d'aquells anys d'estudi, ara permet mostrar a Can Manyé una ampliació del projecte amb noves peces realitzades aquest últim any i que, a més, recull el resultat d'un treball pedagògic en el qual ha participat l'alumnat de 4t d'ESO de l'institut d'Alella, dirigit per Xavi Sert i Letícia Rodríguez. 

  L'exposició s'inaugura el divendres 17 de novembre a les 20h a Can Manyé, i es pot visitar en dimecres, dijous i divendres de 17.30 a 20.30h i cap de setmana d'11 a 14h. 

  Full de sala 

Pujar al principi de la pàgina