Exposicions temporals
Publicat el 3 de maig de 201603.05.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"Com una papallona entrant en una foguera", de Pere Llobera
Del 5 al 29 de maig, a Can Manyé
 • Dates: 
  Del 5 al 29 de maig
 • Horari: 
  Dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14h.
 • Lloc: 
  Can Manyé, espai d'art i creació
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Descripció

  L'exposició vol ser un homenatge a tota la gent que ha pagat penyora amb la seva pròpia vida per expressar-se en vers, en cançó..."L'aiguardent de les persones", aquella essència que, concentrada i gota a gota, ens dóna el millor de la seva percepció.
  Amb aquest treball, Pere Llobera vol fer un tribut a l'artista vocacional, aquell tipus d'artista que no pot fer res més que tractar de trobar una veu per als seus pensaments.  i d'una forma encara més còmica la “d'un super-heroi amb un super-poder inútil”.

  L'exposició s'inaugura dijous 5 de maig a les 20h com a tret de sortida a la 9a edició d'Espais de Poesia. Seguidament, el poeta Enric Casasses farà el recital "El nus la flor", amb poemes i escrits inèdits dels últims anys, amb el seu estil de música parlada i tocant temes molt diversos en textos força breus que van des dels poemes d'amor de tota la vida (però amb maneres i actituds noves i sorprenents) fins a reflexions filosòfiques amb forma de poemes o viceversa. Des de l'acudit de fons tràgic fins a la tragèdia amb un somriure. De la metafísica de la vida quotidiana a la quotidianitat del miracle.

  Mireu el full de sala

  Inauguració de l'exposició: Dijous 5 de maig a les 20h
  Visita comentada: Diumenge 22 de maig a les 12h

  Com una papallona entran a una foguera

Pujar al principi de la pàgina