Portada|Educaciˇ|Alella Viu la M˙sica
 
Versiˇ per imprimir
Alella Viu la M˙sica

MUSICALS D'ESTIUAquest juliol tornen els Musicals d'Estiu - Alella viu la m˙sica. Amb l'organitzaciˇ de l'Ajuntament i Ress˛, Centre d'Estudis Musicals, l'escola Fabra acollirÓ un any mÚs dos projectes, un per a cada quinzena, en quŔ infants i joves de 8 a 16 anys podran treballar en la coreografia, cant i confecciˇ del vestuari i els decorats de dos musicals, sota la direcciˇ de l'actor Carlos Gramaje.

'Els faraons d'Egipte': del 6 al 17 de juliol, de 9 a 14 hores

Estrena: 17 de juliol a les 19 hores.

'Pinotxo': del 20 al 31 de juliol, de 9 a 14 hores

Estrena: 31 de juliol a les 19 hores.

A causa de la situaciˇ que vivim provocada pel coronavirus, aquesta representaciˇ podria haver de fer-se en format telemÓtic sense p˙blic presencial. Es decidirÓ en funciˇ  de les fases de desconfinament i tenint en compte tots els requeriments de seguretat que hi hagi establerts. 

Places: mÝnim de 15 i mÓxim de 20.

Preu: 150 euros (cada musical).

Preinscripcions: del 3 al 12 de juny fins a les 20 hores complimentant el formulari de preinscripciˇ telemÓtic de Ress˛, Centre d'Estudis Musicals. El dilluns 15 de juny es podrÓ consultar al web de Ress˛, Centre d'Estudi Musicals la llista provisional d'inscrits ordenada i numerada alfabŔticament. en cas de mÚs demanda que oferta. Si Ús aixÝ s'estableix  un sorteig el dimarts 16 de juny a les 10 hores tenint en compte els segŘents criteris: alumnat empadronat i/o vinculat a Alella (30 punts), alumnat d'altres municipis (20 punts).

A partir del dimecres 17 de juny es publicaran les llistes definitives al web de l'Ajuntament i a Ress˛, i del 18 fins el 22 de juny, caldrÓ formalitzar la inscripciˇ mitjanšant el pagament un cop s'hagi rebut l'assignaciˇ de plaša.

DesprÚs de mesos de confinament i encara enmig de la crisi, l'Ajuntament ha aprovat implementar unes tarifes socials en les activitats municipals. D'aquesta manera, totes les famÝlies que inscriguin els seus fills o les seves filles als Musical d'Estiu, podran gaudir directament d'unes bonificacions extraordinÓries d'acord amb els segŘents criteris:

- Preu bonificat 1:  150€. En el cas dels Musicals d'Estiu, l'Ajuntament ja es fa cÓrrec habitualment d'una part (25 €/quinzena) del cost real de l'activitat (175 €/quinzena).

- Preu bonificat 2:  25% de descompte per a infants empadronats a Alella i que siguin famÝlies monoparentals, nombroses o inscripciˇ de dos o mÚs germans: 131,25 €/quinzena

- Preu bonificat 3:  50% de descompte per a infants empadronats a Alella i que alguna persona computable de la unitat familiar estigui en situaciˇ d'ERTO, ERO o d'atur o alguna persona computable de la unitat familiar amb diversitat funcional a partir del 33%: 87,50 €/quinzena

Aquests descomptes no sˇn acumulables.

UNITAT FAMILIAR: Els membres computables de la unitat familiar a efectes de valoraciˇ i la documentaciˇ requerida sˇn: els progenitors , o si s'escau, el/la tutor/a o persona encarregada de la guarda i protecciˇ del menor, els/les fills/es beneficiaris/es del preus bonificats, els germans, solters menors de vint-i-cinc anys i que convisquin en el domicili familiar, els germans majors de vint-i-cinc anys que convisquin en el domicili familiar quan es tracti de persones amb discapacitat fÝsica, psÝquica o sensorial, els ascendents dels pares (Ús a dir, els avis dels menors) que justifiquin la seva residŔncia al mateix domicili.

En el cas de divorci o separaciˇ legal dels pares, no es considerarÓ membre computable aquell/a que no convisqui amb el menor. No obstant aix˛, tindrÓ la consideraciˇ de membre computable, si Ús el cas, el nou c˛njuge o persona unida per anÓloga relaciˇ, la renda de la qual s'inclourÓ dins del c˛mput de la renda familiar.

musicals d'estiu

teatre musical infantil

Aquest curs 2019-20 es farÓ el musical Annie. Les canšons es cantaran en anglŔs, amb la qual cosa hi haurÓ un treball de pronunciaciˇ, comprensiˇ, etc. El text argumental, per˛ serÓ en catalÓ.
L'activitat serÓ condu´da per l'equip de GTmusical (www.gtmusical.es), amb dues professores a l'aula, una com a core˛grafa i l'altra com a cantant i actriu. El director del musical serÓ Carlos Gramaje, actor i cantant amb una traject˛ria artÝstica vinculada durant molts anys a la companyia de Teatre Dagoll Dagom. No calen nocions musicals prŔvies.

Edat: De 8 a 14 anys
Horari: Dimecres, de 18.15 a 19.30h
Preu: 28,50 €/mes
Lloc: Ress˛ Centre d'Estudis Musicals 
Inscripcions: Ress˛ Centre d'Estudis Musicals, de dilluns a divendres, de 17 a 19h.  (c/Ribas, 4 - 93 540 11 09 - resso@resso.info

MÚs informaciˇ

https://resso.info/

https://www.instagram.com/escolaresso/

Conjunts musicals. M˙sica de cambra

Un espai musical per a totes les persones que toquin algun instrument i desitgin formar part d'una formaciˇ musical, amb la finalitat de compartir coneixements i habilitats musicals, poder-ne gaudir amb altres companys i mostrar-les en p˙blic.
Conjunt de corda: coneixements de violÝ, viola, violoncel o contrabaix.
M˙sica de cambra: coneixements de piano, d'instrument de vent, de corda, de percussiˇ, de cant o de guitarra.

Edat: A partir de 10 anys.
Horaris:
M˙sica de cambra adults: Divendres de 20.30 a 21.30 h o dissabtes tarda.
M˙sica de cambra infants i jovent: Divendres de 20.30 a 21.30 h i dissabtes tarda
Preu: 22€/trimestre
Lloc: Ress˛ Centre d'Estudis Musicals 
Inscripcions: Ress˛ Centre d'Estudis Musicals, de dilluns a divendres, de 17 a 19h.   (c/Ribas, 4 - 93 540 11 09 - resso@resso.info
Observacions: Es pot participar en les tres formacions: conjunt de corda (adults), conjunt de corda (infantil) o orquestra de cambra. Professors del Centre d'Estudis Musicals Ress˛.

Tastet d'instruments 

Tallers musicals que pretenen desenvolupar capacitats creatives i coneixements musicals bÓsics  dels nens i nenes, incentivant l'interŔs per la m˙sica mitjanšant un contacte directe amb els instruments (violÝ, piano, cello, flauta i guitarra). Es potenciarÓ tambÚ fer partÝcep a l'alumnat de la creaciˇ d'un esdeveniment o concert musical colĚlectiu com a cloenda del curs. Sessions de 15 minuts en grups de 2 alumnes.

Edat: De 7 a 10 anys
Horari: Dimecres de 17, 17.15, 17.30, 17.45 i 18h 
Preu: Gratu´t (activitat subvencionada per l'Ajuntament)
Lloc: Ress˛ Centre d'Estudis Musicals 
Inscripcions: Ress˛ Centre d'Estudis Musicals, de dilluns a divendres, de 17 a 19h.   (c/Ribas, 4 - 93 540 11 09 - resso@resso.info
Places limitades 

Tastet d'Instruments

El Rei Lleˇ, Mary Poppins i Grease

Font: Centre d'Estudis Musicals Ress˛

Font: Centre d'Estudis Musicals Ress˛

Font: Centre d'Estudis Musicals Ress˛

 

Pujar al principi de la pÓgina