Ajuntament d#39;Alella
Portada|Educació|Alella Viu la Música
 

×  
Concert de final de Curs. Alella Viu la Música. Concert de final de Curs. Alella Viu la Música.

CANTATAParticipació en una cantata amb una orquestra real formada per alumnes de l'activitat Alella viu la música i col.laboradors. Observacions: No calen coneixements musicals previs

Preu: Gratuït

 TEATRE MUSICAL

Un espai de creació escènica que combina música, ball i tre-ball d'actor. El contingut emotiu de la història, és transmès mit-jançant les paraules, la música, els moviments i els aspectes tècnics de l'espectacle com una unitat integrada. Aquest any farem La Sireneta.

Edat: A partir de 7 anys
Horaris: Dijous de 18.30 a 19.45 h
Preu mensual: 36 €


conjunTS INSTRUMENTALS, GRUPS VOCALS I COMBOS

Un espai musical per a totes les persones que toquin algun instrument i desitgin formar part d'un conjunt musical, amb la finalitat de compartir coneixements i habilitats musicals, po-der-ne gaudir amb altres companys i mostrar-les en públic.

Edat: A partir de 7 anys

Horaris: 

  • Música de cambra nens i joves: Divendres de 19.30 a 21.30 h
  • Combos nens, joves i adults: Dj. tarda, dv. tarda, dis. matí o tarda.
  • Música de cambra adults: Diumenge tarda (freqüència mensual) Preu mensual: 10 € 

Inscripcions i lloc de realització: Ressò Centre d'estudis musicals Observacions: Es pot participar en vàries formacions. Professors del Centre d'estudis musicals Ressò. Calen coneixements musicals previs.

 TASTET D'INSTRUMENTS 
Un taller que durarà tot un curs escolar destinat a que els infants puguin tenir un primer contacte amb diversos instru-ments (violoncel, piano, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, baix elèctric, bateria, flauta i sintetitzadors i ukulele) tocant-los, escoltant-los, coneixent la seva mecànica i creant i gravant petites peces musicals per tal que puguin conèixer-los i gau-dir-ne. Sessions de 20 minuts en grups de 2 alumnes.

Edat: Entre 6 i 10 anys

Horari: Dimecres a partir de les 16.50 h fins a les 19.10 h 

Preu: 7 €

Inscripcions i lloc de realització: Ressò Centre d'estudis musicals. Per a infants empadronats al municipi. Recollida d'inscripcions fins al 28 de setembre, en cas necessari es farà el sorteig el dia 29 a les 10h.

Lloc: Ressò Centre d'Estudis Musicals 
Inscripcions: Ressò Centre d'Estudis Musicals, de dilluns a divendres, de 17 a 19h.   (c/Ribas, 4 - 93 540 11 09 - resso@resso.info
Places limitades 

El Rei Lleó, Mary Poppins i Grease

Font: Centre d'Estudis Musicals Ressò

Font: Centre d'Estudis Musicals Ressò

Font: Centre d'Estudis Musicals Ressò