Notícies
Publicat el 15 de març de 202415.03.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La Caminada dels Tres Pobles obre inscripcions del 18 de març a l'11 d'abril
Caminada dels Tres Pobles 2024

El diumenge 14 d'abril se celebra la 17a edició de la Caminada dels Tres Pobles, un esdeveniment esportiu, saludable i de germanor entre els tres pobles veïns -Alella, El Masnou i Teià- que comparteixen un territori comú i singular marcat per l'empremta de la vinya i la Serralada Litoral. 

A més de practicar esport, la caminada permet gaudir de la natura i compartir una bona estona d'esbarjo a l'aire lliure amb altres persones de totes les edats. Són uns 9 quilòmetres de recorregut aproximat des dels punts de sortida de cada municipi. Les inscripcions es poden fer fins del 18 de març a l'11 d'abril o fins a exhaurir les places disponibles, emplenant el formulari disponible de cada un dels tres punts de sortida.

La Caminada, que enguany celebra la seva 17a edició, va estrenar l'any 2022 una imatge renovada i una nova pàgina web des d'on es podran consultar totes les normes, el recorregut i es pot accedir als tres formularis vinculats als punts de sortida a Alella, Teià o El Masnou. 

La caminada finalitza, com és habitual, al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora amb un esmorzar popular.

Més informació i inscripcions a www.lacaminadadels3pobles.cat/ 

La caminada finalitzarà al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora amb un esmorzar popular.

 • Inscripció telemàtica  o fins a exhaurir places, omplint un d'aquests FORMULARIS en funció del punt de sortida triat
  • Sortida. 8.30 a 9h El Bosquet. Alella. FORMULARI
  • Sortida. 8.30 a 9h Plaça Ramón y Cajal. El Masnou. FORMULARI
  • Sortida. 8:30 a 9h Poliesportiu Municipal El Cim. Teià. FORMULARI
 • La participació està limitada a un màxim de 1.500 persones.
 • Cal fer inscripció prèvia. No es faran inscripcions el mateix dia de la caminada.
 • La Caminada dels Tres Pobles és una activitat popular que té com a objectiu principal la realització d'una activitat física i saludable de caire lúdic i festiu.
 • Al final del recorregut s'oferirà un esmorzar gratuït per a totes les persones participants, al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora.
 • No hi hauran avituallaments. Cal que cada participant porti aigua suficient per poder-la dosificar al llarg derecorregut segons les seves necessitats.
 • Els menors de 14 anys hauran de participar amb alguna persona adulta que se'n faci responsable.
 • Les noies i els nois de 14 a 18 anys que vulguin participar sense l'acompanyament d'algun adult, hauran de formalitzar la inscripció i portar abans de la sortida un full d'autorització signada per la persona responsable.
 • Amb la formalització de la inscripció, el/la participant declara que coneix i accepta les normes de participació de l'activitat, així com la possibilitat d'aparèixer en fotografies que es puguin publicar amb l´únic objectiu de donar difusió a l'activitat. Tanmateix eximeix els Ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià de responsabilitat de qualsevol lesió, mal o perjudici.

 

Díptic Caminada dels Tres Pobles

Díptic Caminada dels Tres Pobles

Fitxer: Diptic_17a_Caminada_3_pobles.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 9.97 MB

Pujar al principi de la pàgina