Portada|Esports|Alella Valora l'Esport
 
Versió per imprimir
Alella Valora l'Esport

ALELLA VALORA L'ESPORT!

“Alella Valora l'Esport!” neix com un programa d'activitats i accions que té com a objectiu general dinamitzar i posar en valor la pràctica de l'esport i l'activitat física al municipi des de diferents vessants i de manera transversal.

Els objectius principals:

 Convocada la 7a edició dels Reconeixements "Alella Valora l'Esport" 

L'Ajuntament torna a convocar els Reconeixements a "Alella Valora l'Esport" amb l'objectiu de reconèixer èxits i mèrits esportius a esportistes i directius, entitats, clubs i associacions i persones vinculades a Alella que hagin tingut una actuació destacada en la temporada 2022-2023. L'esdeveniment ha estat interrumput durant tres anys a causa de la pandèmia.

En aquesta 7a edició se segueixen els mateixos criteris introduïts a l'edició de 2019 quan es va canviar el nom de premis pel de reconeixements i es va crear una comissió de valoració integrada pel regidor/a d'Esports i per representants pertanyents a l'estructura tècnica o directiva de cadascuna de les diferents entitats esportives d'Alella, i que compta també amb l'assessorament tècnic de l'Àrea d'Esports, que serà la que decidirà el lliurament dels reconeixement de la temporada esportiva. 

Enguany, com a novetat, les candidatures es poden presentar a través per Internet emplenant aquest FORMULARI. El termini de presentació de candidatures és del 19 de maig, a les 14 h,  al divendres 9 de juny, a les 14 h

Per ser candidat/a o presentar candidatures, serà condició imprescindible estar empadronat/da o pertànyer a una entitat esportiva inscrita al Registre d'Entitats de l'Ajuntament. L'elecció dels guardonats pels diferents reconeixements es realitzarà d'acord amb els valors i fites esportives assolides durant la temporada esportiva 2022-2023, exceptuant en els que implícitament es valori més d'una anualitat.

El lliurament es farà el 28 de juny a les 19 h  al Pavelló Municipal d'Esports. L'entrada és lliure i oberta a tothom i no cal fer reserva prèvia d'entrada.

7a EDICIÓ RECONEIXEMENTS “ALELLA VALORA L'ESPORT”

1. OBJECTIUS:

Els Reconeixements “Alella Valora l'Esport” tenen com a objectiu reconèixer públicament les persones esportistes, entrenadores i directives pels seus èxits i mèrits esportius; així com a les entitats, els clubs o altres associacions i persones vinculades a Alella que hagin tingut una actuació destacada durant la temporada esportiva 2022-2023. També es volen reconèixer trajectòries i accions de suport i promoció de l'esport Alellenc, fent especial esment als valors que s'adquireixen amb la pràctica esportiva.

2. CATEGORIES: 

2.1  Reconeixements a la Temporada Esportiva

Adreçada a reconèixer a les persones esportistes, equips o col·lectius que hagin destacat en qualsevol disciplina esportiva, formant part d'una entitat o associació esportiva alellenca. Aquests reconeixements vindran donats pels èxits o fites aconseguides en la participació en competicions oficials organitzades per les respectives Federacions o Consells Esportius, entenent com a èxits o fites no només els resultats classificatoris aconseguits, sinó també els valors i dinàmiques associades al món de l'esport.

Els reconeixements a la temporada esportiva s'estructuren d'acord amb les següents categories: 

  • Base:  Edats d'iniciació fins a categoria aleví o equivalent
  • Formació:  Edats de categoria infantil fins a juvenil o equivalent
  • Open: Edats de categories superiors a juvenil o equivalent
  • Tècnic/a esportiu/va

En les categories Base, Formació i Open es podran presentar candidatures per reconeixements individuals i/o col·lectius (equips)

2.2  Reconeixements a la Projecció Esportiva

Adreçada a reconèixer esportistes d'Alella que formen part d'entitats o equips esportius d'altres poblacions i que, tant de forma col·lectiva com individual, estiguin assolint èxits destacables durant la temporada 2022-2023 .

2.3  Reconeixements al Mèrit Esportiu

Adreçada a reconèixer trajectòries, accions, persones, entitats, associacions, iniciatives empresarials o empreses, que hagin destacat en l’àmbit de l'esport alellenc per la seva promoció de valors positius, compromís, dedicació o promovent esdeveniments, actes i/o accions que han servit per millorar i afavorir la qualitat de vida, la cohesió i la inclusió social, tant des de la vessant directiva, organitzativa, de suport, col·laboració o sostenibilitat.


3.  PROCEDIMENT:

3.1  Requisits per a les candidatures:

a) Per ser candidat/a o presentar candidatures, serà condició imprescindible estar empadronat/da o pertànyer a una entitat esportiva o col·lectiu inscrita al Registre d'Entitats de l'Ajuntament. També podran ser candidates les persones que formen part de l'Escola d'iniciació esportiva municipal.

b) L'elecció de les persones guardonades pels diferents reconeixements es realitzarà d'acord amb els èxits i fites esportives assolides durant la temporada esportiva 2022-2023, exceptuant en els que implícitament es valori més d'una anualitat.

3.2  Presentació de candidatures:

a) Tota persona, entitat o associació que compleixi els requisits del punt 3.1, podrà presentar tantes candidatures com cregui oportunes. Les candidatures hauran d'estar degudament fonamentades.

b) Les propostes es presentaran mitjançant formulari electrònic que estarà disponible al portal web de l'Ajuntament d'Alella.

c) El termini de presentació de candidatures s'iniciarà el divendres 19 de maig a les 14 h i finalitzarà el divendres 9 de juny a les 14 h.

3.3  Comissions de Valoració:

3.3.1  Comissió de Reconeixements a la Temporada Esportiva

Estarà integrada pel Regidor/a d'Esports i per representants  pertanyents a l'estructura tècnica o directiva de cadascuna de les diferents entitats esportives d'Alella.

Tindrà un mínim de cinc components, amb un màxim d'un representant per entitat, i l'assessorament tècnic de l’Àrea d'Esports. Les seves decisions s'adoptaran per consens.

3.3.2  Comissió de Reconeixements a la Projecció Esportiva i al Mèrit Esportiu

Estarà integrada pel Regidor/a d'Esports, per personal de l’Àrea d'Esports i/o per persones vinculades al món de l'esport

Tindrà un mínim de tres components. Les seves decisions s'adoptaran per consens

3.3.3  Funcions de les Comissions: 

Seran funcions de les Comissions valorar les candidatures presentades i elegir motivadament les mereixedores de cada reconeixement. També podran fer propostes degudament motivades o determinar que qualsevol dels reconeixements quedin deserts si consideren que no s'ajusten a les bases de participació. El contingut de les deliberacions de les comissions tindrà caràcter confidencial.

En les seves valoracions, d'ofici, podran atorgar les mencions especials que considerin oportunes a les persones o entitats d'Alella que s'hagin destacat per la seva pràctica, esforç o trajectòria en l’ àmbit de l'esport Alellenc.


3.4  Notificació i entrega dels Reconeixements.

Finalitzat el termini de valoració, i un cop seleccionades les candidatures mereixedores  de cada reconeixement, l’Àrea d'Esports notificarà a aquestes la seva condició. 

En el cas de tractar-se de membres d'alguna de les entitats esportives d'Alella, aquestes seran les responsables de la comunicació a les seves candidatures, prèvia notificació de l’Àrea d'Esports. 

La data, hora i localització de l'acte d'entrega dels Reconeixements “Alella Valora l'Esport” es farà pública mitjançant els canals de comunicació de l'Ajuntament d'Alella.

 

Descarregat les bases en aquest enllaç 

FORMULARI de presentació de candidatures 

Foto: Reconeixements Alella Valora l'Esport 2018-2019 

 

sisena edició dels reconeixments ALELLA VALORA L'ESPORT 2018-2019

6a edició Reconeixement Alella Valora l'Esport

LLISTAT GUANYADORS I GUANYADORES DE LA SISENA EDICIÓ DELS RECONEIXEMENTS ALELLA VALORA L'ESPORT (lliurats el 21 de juny de 2019) 

 

6a EDICIÓ ALELLA VALORA L'ESPORT

 

RECONEIXEMENTS COL·LECTIUS: 

 

1- Equip o col·lectiu de Base: 

a. Equip Prebenjamí A – Futbol Sala – Escola d'Iniciació Esportiva

b. Equip Prebenjamí B – Futbol Sala – Escola d'Iniciació Esportiva

c. Conjunts de Gimnàstica Rítmica de l'Escola d'Iniciació Esportiva

d. Equip PreMini – Bàsquet – Club Bàsquet Alella

e. Equip Aleví A – Futbol – Club  Futbol Alella

f. Equip Aleví A – Futbol Sala – Club Esportiu Alella Futbol Sala

 

2- Equip o col·lectiu de Formació: 

a. Equip Infantil A – Futbol Sala – Club Esportiu Alella Futbol Sala

b. Equip Cadet A – Futbol Sala – Club Esportiu Alella Futbol Sala

c. Equip Cadet A – Futbol – Club Futbol Alella

d. Equip Juvenil – Volei – Club Volei Alella

e. Escola de Rugbi – Rugbi – Escola d'Iniciació Esportiva / Club Rugby Alella

 

3- Equip o col·lectiu Open:

a. Equip Sènior A – Futbol Sala – Club Esportiu Alella Futbol Sala

b. Equip Sènior – Bàsquet – Club Bàsquet Alella

c. Equip de veterans i veteranes – Volei – Club Volei Alella

 

4- Esportista de Base:

Pol Martín Garcia Taekwondo - EIE

Victòria Tihomirova Velickova Taekwondo - EIE

Patricia Cardador Sogo Patinatge Artístic - EIE

Eduard Girona Brutau Taekwondo - EIE

Violeta Prat Oyer Taekwondo - EIE

Aran Giménez Daunis Atletisme - EIE

Álex Pruna Domínguez Taekwondo - EIE

Yile Shen Taekwondo - EIE

Guifré Suero Perez Futbol Sala - CE Alella F Sala

Blai Martín Garcia Taekwondo - EIE

Veronika Sullivan Taekwondo - EIE

Oriol Capella Rodon Atletisme - EIE

Mariona Garcia Sabaté Patinatge Artístic - EIE

Rafael Rosillo Chalán Taekwondo - EIE

Aloma Garolera Perich Patinatge Artístic - EIE

 

5- Esportista de Formació:

Joel Cuixart Cazo Taekwondo – EIE

Gerard Viñallonga Valero Futbol Sala – CE Alella Futbol Sala

Emma Garcia del Hoyo Patinatge Artístic - EIE

Abril Gisbert Castellfort Patinatge Artístic - EIE

 

6- Esportista Open:

Francesc de Miguel Casals Taekwondo - EIE

Andrea Navarro Lopez Rugby – C Rugby Alella

Anton Vinyals Atletisme – CE Serramarina Alella

Esperança Garcia Atletisme – CE Serramarina Alella

Teresa Bosch Atletisme – CE Serramarina Alella

Lourdes Mercader Atletisme – CE Serramarina Alella

Carme Alos Atletisme – CE Serramarina Alella

Pol Sureda Hospital Futbol Sala – CE Alella F Sala

Eva Comas Stokes Atletisme – CE Serramarina Alella 

Maximiliano Semper Rugby – Club Rugby Alella

 

7- Tècnic/a Esportiu:

Àngel Bonilla Ahorna Futbol – C Futbol Alella

Raúl Bonilla Medina Futbol – C Futbol Alella

Kevin Sorbas Acacio Futbol – C Futbol Alella

 

8-  Reconexiement a la projecció esportiva:

Sol Taboada Martínez Futbol – CE Sant Gabriel

Lisa Lorenz Conrotto Bàsquet – Femení Maresme

Nora Garcia de la Casa Vela – C Nàutic El Masnou

9- Reconeixements a la trajectòria esportiva:

Zenón Tomás Palomar – Atletisme

Aniol Moreno Vidal – Atletisme

Eduard Gatuelllas Gassó - Rugbi

David Martínez Corbalán - Motociclisme  (Enduro)

 

10- Mencions especials:

Club Esportiu Serramarina Alella

Reconeixement a títol pòstum Josep Maria Ullod (president i fundador del Club Bàsquet Alella) 


 
Lliurament de Premis Alella Valora l'Esport

Quarta edició dels Premis Alella Valora l'Esport (2017)

IV Premis Alella Valora l'Esport

 

Tercera edició dels Premis Alella Valora l'Esport (2016)

Alella Valora L'esport

Segona edició dels Premis Alella Valor l'Esport (2015)

Foto guanyadors 2a edició dels Premis Alella Valora l'Esport

Primera edició dels Premis Alella Valora l'Esport (2014)

Premis Alella Valora l'Esport

Foto: Quico Lluch

 

 

ALTRES ACTIVITATS PROGRAMADES ALELLA VALORA L'ESPORT  


Activitats programades 2016

Activitats programades 2015

Activitats programades 2014

 

 

Pujar al principi de la pàgina