Els formularis
Publicat el 9 de març de 202309.03.2023
INSCRIPCIÓ XVIa Caminada dels 3 Pobles - EL MASNOU
DADES PERSONALS
*
*
*
*Génere
*
*
*
NORMES DE FUNCIONAMENT

INFORMACIÓ:

Data: diumenge 16 d'abril

Confirmació d'inscripcions 8:15 h.

Sortides esglaonades de 8:30 a 9:00 h des dels punts de trobada:

 o Alella: El Bosquet (davant de l'IES d'Alella) 

 o El Masnou: plaça de Ramón y Cajal

 o Teià: Poliesportiu Municipal El Cim 

• És una activitat totalment popular, que té com a objectiu principal la realització d'una activitat física de caire lúdic i festiu.

• Tots els participants podran gaudir d'un esmorzar gratuït un cop s'arribi al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora.

• Cal que cada participant porti aigua suficient per poder-la dosificar al llarg de la Caminada segons les seves necessitats. No hi hauran avituallaments durant el recorregut.

• L'activitat es donarà per finalitzada cap a les 13:00h.

NORMES DE PARTICIPACIÓ I INSCRIPCIONS:

• Cal fer inscripció prèvia. No es faran inscripcions el mateix dia de la caminada.

• La inscripció es realitzarà telemàticament omplint el formulari que trobareu a: www.lacaminadadels3pobles.cat

• Les inscripcions finalitzaran dijous 13 d'abril o en el moment que s'exhaureixin les inscripcions. La participació està limitada a un màxim de 1.500 persones.

• Els menors de 14 anys hauran de participar amb alguna persona adulta que se'n faci responsable.

• Les noies i els nois de 14 a 18 anys que vulguin participar sense l'acompanyament d'algun adult, hauran de formalitzar la inscripció i portar abans de la sortida
un full d'autorització signada per la persona responsable (pare/mare/tutor-a legal).

• Amb la formalització de la inscripció, el/la participant declara que coneix i accepta les normes de participació de l'activitat, així com la possibilitat d'aparèixer en fotografies que es puguin publicar amb l’únic objectiu de donar difusió a l'activitat. Tanmateix eximeix els Ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià de responsabilitat de qualsevol lesió, mal o perjudici sofert en el transcurs d'aquesta activitat.

RECOMANACIONS PER AL MATEIX DIA DE LA CAMINADA...

• Porteu calçat còmode, si pot ser de muntanya o vambes (No calçats tipus Victòria, sandàlies, avarques,... ).

• No estreneu calçat i no us deixeu els mitjons.

• En cas de temps inestable, porteu alguna peça de roba que us faci de paravent i que, alhora, eviti que us refredeu quan pareu.

• Si voleu menjar quelcom abans de sortir podeu ingerir fruites, sucs de fruites, cereals, galetes, torrades..., però eviteu els productes làctics (ja que són més indigestos).

• Si veniu amb nens i/o nenes petits/es porteu-los en una motxilla. No és recomanable venir amb cotxet ja que passarem per camins de difícil circulació.

• El recorregut està controlat però no és un circuit tancat i, per tant, us demanem que sigueu prudents quan circuleu pels carrers i camins.

• Part de l'itinerari transcorre per espais naturals protegits, zones forestals i camins de vinya particulars, així doncs, us demanem prudència i civisme.

SI VOLEM GAUDIR DEL NOSTRE TERRITORI, CAL QUE SIGUEM RESPECTUOSOS I EVITEM QUE ES NOTI QUE HI HEM PASSAT.

Cliqueu per veure l'ajuda Com t'ha arribat la informació de la Caminada?
Vols rebre per correu electrònic informacions que difongui l'Ajuntament d'Alella

En cas que vulguis rebre informacions de l'Ajuntament cal que et donis d'alta des d'aquest als butlletins electrònics que períodicament envia l'Ajuntament. Ho pots fer des d'aquests ENLLAÇ

Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Autorització per a joves  d'entre 14 i 18 anys que no vagin acompanyats d'una persona major d'edat, a omplir pel pare/mare/tutor/tutora

Jo.......................................................................amb DNI................................autoritzo el meu fill/a ..................................................a participar a la XVIa Caminada dels 3 Pobles.

Signatura del pare/mare/tutor/tutora

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Protecció de Dades

Totes les dades facilitades seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la normativa vigent de protecció de dades personals. Mitjançant l'enviament d'aquesta sol·licitud, el remitent dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers. Li informem que vostè té dret d'accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades, i pot exercir aquests drets enviant un correu electrònic a alella.comunicacio@alella.cat. Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, portar a terme les tasques físiques d'administració, i enviament d'informació sobre activitats o actuacions de l'Ajuntament d'Alella. Per tant, són les adequades, correctes i no excessives en relació a l'àmbit i les finalitats. Informació sobre protecció de dades personals. 

Ajuntament d'Alella
Ajuntament de Teià
Ajuntament del Masnou
AMB EL SUPORT DE:
Diputació de Barcelona - Xarxa de municipis
COL·LABOREN:
Pujar al principi de la pàgina