Notícies
Publicat el 19 de novembre de 202119.11.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Preparatius nadalencs
Nadal Alella

Comença el compte enrere per a les celebracions nadalenques. L'Ajuntament ja ha iniciat els preparatius de les diferents activitats i propostes que s'organitzen per promocionar el comerç i l'ambient nadalenc i festiu. Els comerciants estan cridats a participar en el Concurs d'Aparadors de Nadal, fent les inscripcions del 15 al 22 de novembre.

També la ciutadania pot implicar-se i posar el seu granet de sorra, guarnint el seu carrer o les seves façanes i balcons, i participant en els dos concursos que organitza l'Ajuntament. Les inscripcions es poden fer del 29 de novembre al 12 de desembre.

Sorteig de vals de compra

En el marc de les accions que es duen a terme per promocionar l'activitat comercial a Alella dins de la campanya "Em quedo a Alella, jo compro a Alella", la regidoria de Promoció Econòmica promou per segon any una acció per dinamitzar el teixit comercial durant el Nadal. La iniciativa anima la ciutadania a fer les seves compres nadalenques als establiments comercials del municipi, premiant la compra local amb l'entrada en un sorteig de vals que es poden utilitzar per comprar als establiments del municipi que s'adhereixen a aquesta campanya.

L'Ajuntament destinarà 5.000 euros a aquesta acció de promoció comercial que es destinaran a finançar fins a un màxim de 50 paneres per un valor de 100 euros cadascuna, amb 5 vals de compra de 20 euros per gastar als establiments adherits a la campanya. 

Poden participar els establiments amb local a peu de carrer situats a Alella i per fer-ho cal que prèviament s'inscriguin a la campanya emplenant aquest FORMULARI. Les inscripcions es realitzaran del 22 fins al 29 de novembre de 2021 i  seran admeses segons ordre d'arribada, fins a un màxim de 55 sol·licituds. 

Encesa de llums
El tret de sortida de les activitats nadalenques serà el 10 de desembre amb l'encesa de llums a partir de les 18h a la Plaça de l'Ajuntament, amb l'actuació de la Coral Municipal d'Alella i la Coral En-cantada de l'Escola La Serreta.

El gruix de les activitats de la Fira de Nadal i de La Marató es realitzaran el 18 i 19 de desembre.

Més informació a www.alella.cat/nadalalella i www.alella.cat/lamarato

Pujar al principi de la pàgina