Els formularis
 
Formulari d'inscripció al Cafè temàtic "Vincle Segur"
El vincle segur és un lligam emocional saludable entre els membres de la família que proporciona seguretat i confiança a l'infant. En aquesta xerrada coneixerem els tipus de vincles, els beneficis d'un vincle segur i com aconseguir-lo.

En aquesta xerrada parlarem dels tipus de vincles, els beneficis d'un vincle seguir i compartirem estratègies de com aconseguir-ho. 

DADES PERSONALS
*
*
*
*
*
*
Xerrada "Vincle segur"
Cliqueu per veure l'ajuda *Com t'ha arribat la informació de la xerrada?
 AUTORITZACIÓ UTILITZACIÓ D'IMATGES Autoritzo la publicació de FOTOGRAFIES i VÍDEOS que es realitzen a les activitats programades per l'Ajuntament d'Alella als diferents mitjans i xarxes socials municipals
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Protecció de Dades

Totes les dades facilitades seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la normativa vigent de protecció de dades personals. Mitjançant l'enviament d'aquesta sol·licitud, el remitent dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers. Li informem que vostè té dret d'accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades, i pot exercir aquests drets enviant un correu electrònic a alella.alellajove@alella.cat. Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, portar a terme les tasques físiques d'administració, i enviament d'informació sobre activitats o actuacions de l'Ajuntament d'Alella. Per tant, són les adequades, correctes i no excessives en relació a l'àmbit i les finalitats. Informació sobre protecció de dades personals. 

Pujar al principi de la pàgina