Filtrar esdeveniments
Exposicions temporals
Publicat el 15 de gener de 202115.01.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"Males Herbes"
Exposició de Sylvie Bussières, del 15 de gener al 14 de març de 2021
cartell Males herbes
 • Dates: 
  Del 15 de gener al 14 de març de 2021
 • Horari: 
  dimecres, dijous i divendres, de 17 a 20h. Dissabte i diumenge, d'11 a 14h
 • Lloc: 
  Can Manyé, Espai d'art i creació
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Preu: 
  Gratuït
 • Descripció

  Can Manyé proposa començar l'any descobrint la bellesa i el misteri que s'amaga darrera de la natura salvatge que creix als marges dels camins, la botànica caòtica i espontània que rebutja l'ordre i creix imparable sense deixar-se domar. És la interessant proposta que, amb el títol “Males herbes”, presenta a Alella l'artista canadenca Sylvie Bussières en un treball conjunt entre el centre d'art i creació Can Manyé i la Fundació Palau i Fabre de Caldes d'Estrac. 
  L'exposició es podrà visitar del 15 de gener al 14 de març. Posteriorment serà acollida per la Fundació Palau i Fabre. A causa de les mesures preventives per evitar la propagació de la Covid-19 no es farà acte d'inauguració però l'exposició romandrà oberta al públic en el seu horari habitual: dimecres, dijous i divendres de 17 a 20h i dissabte i diumenge de 11 a 14h. 

  L'artista

  Nascuda a Québec l'any 1964, Bussières és llicenciada en Arts Visuals i diplomada en Història de l'Art. Ha participat en nombrosos programes d'artista en residència en diferents països europeus, Canadà, Mèxic i Estats Units. 
  El seu treball es va iniciar amb intervencions a la natura per evolucionar cap a recerques escultòriques amb materials reciclats. Actualment es decanta cap a propostes a partir d'acumulacions d'objectes i imatges humils servint-se de diferents mitjans: objectes trobats, dibuix, collages, fotografia, vídeo. 
  A “Males herbes” mostra el treball realitzat a partir dels passeigs que l'artista feia pel bosc, al capvespre, durant el confinament, materialitzat amb dibuixos i fotografies de les obres que juguem amb la llum, igual que les plantes. 

  FULL DE SALA 

  TEXT MANUEL GUERRERO

  ×  
  Visita virtual a l'exposició "Males herbes", de Sylvie Bussières Visita virtual a l'exposició "Males herbes", de Sylvie Bussières

Pujar al principi de la pàgina