Notícies
Publicat el 27 de juny de 201627.06.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El canvi climàtic centra els cursos dels Juliols de la UB
L'Ajuntament ha convocat quinze beques per participar en el curs que se celebra de l'11 al 15 de juliol

Juliols de la UBEls cursos dels Juliols de la UB, que organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona, se centren enguany en un dels temes que més preocupació genera en la nostra societat: el canvi climàtic.
Amb el títol "La vinya i el canvi climàtic: estratègies d'adaptació i mitigació", durant cinc dies, de l'11 al 15 de juliol, s'analitzaran des de diferents perspectives les conseqüències de l'escalfament del planeta, com afecta o pot afectar la vinya i la vitivinicultura aquest fenomen tant complex i quines estratègies s'estan desenvolupant per fer-hi front.
De la mà de diferents experts de diversos àmbits es realitzarà una fotografia de l'estat actual de la situació i del futur proper del sector vitivinícola. El curs inclourà una visita a un celler de la DO Alella per conèixer de prop la seva experiència i un tast de vins.
Les classes es faran en horari de tarda i es dividiran en dues sessions diàries, de 16 a 18h i de 18.30 a 20.30h. El curs està coordinat per Idoia Juanto, llicenciada en Ciències Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzada en campanyes de comunicació i sensibilització ambiental.

Més informació en aquest enllaç

Beques per participar en el curs
L'Ajuntament convoca quinze beques, cinc més que l'any passat, adreçades a persones interessades a assistir al curs. Poden sol·licitar-la tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys, estudiants universitaris, de batxillerat o de secundària, treballadors i treballadores que busquen formació o en general persones amb interès per ampliar els seus coneixements.

www.alella.cat/juliolsub

Programa definitiu Juliols de la UB

Programa definitiu Juliols de la UB

Fitxer: Programa_Juliols_UB_Alella_2016.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 276.88 kB

Pujar al principi de la pàgina