Notícies
Publicat el 6 de setembre de 202406.09.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Benvinguda als equips docents dels centres educatius
Benvinguda mestres

L'Ajuntament ha organitzat, per segona vegada, un acte de benvinguda al nou curs amb una trobada conjunta de tots els equips docents dels centres educatius del municipi: la Llar d'Infants Municipals Els Pinyons, l'Escola Fabra, l'Escola La Serreta, l'Institut Alella, el PFI-PTT, el Col·legi Santa Maria del Pino i l'escola infantil Chiaravalle School Maresme. Va excusar la seva assistència l'Escola Bressol El Campanar. Més d'un centenar de mestres han assistit a la trobada que s'ha fet aquest divendres, 6 de setembre, al pati de les Antigues Escoles Fabra amb l'objectiu de fomentar la cohesió entre la comunitat educativa i el treball en xarxa. 

Durant l'acte, emmarcat dins de les Festes de la Verema, l'alcalde Marc Almendro ha insistit en la importància que el vi i la vinya té i ha tingut per al municipi al llarg de tota la seva història. En aquest sentit, ha animat a la comunitat educativa a conèixer aquesta singularitat que identificar a Alella com a municipi i a traslladar aquest coneixement a l'alumnat per afavorir que perduri aquest fet identitari. La regidora d'Educació i Infància Gemma Grau ha destacat la importància de cohesionar i enfortir els lligams de tota la comunitat educativa per treballar per a la millora del municipi i per fer de l'alumnat persones exemplars que s'estimen el seu poble.  

Comença el curs
Les classes del nou curs 2024-2025 comencen el 9 de setembre. A Alella els dies de lliure disposició seran el 14 d'octubre, el 4 novembre, 7 de febrer, 3 de març i 5 de maig. 

Pujar al principi de la pàgina