Notícies
Publicat el 24 de novembre de 202324.11.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El Consell d'Infància es renova amb nous consellers i conselleres
Consell d'Infància

El Consell d'Infància Municipal del curs 2023-2024 es va constituir formalment el 21 de novembre amb la presa de possessió dels nous consellers i conselleres i dels assessors i assessores. Amb l'acte de constitució culmina el nou procés d'elecció en el qual s'ha renovat la meitat de la representació amb la incorporació de l'alumnat que cursa cinquè de primària a les escoles d'Alella o que està empadronat al poble i estudia fora del municipi. 

Els consellers i les conselleres van iniciar el nou mandat llegint el manifest del Dia Universal dels Drets dels Infants del Consell Nacional dels Infants i Adolescents  de Catalunya en el qual es demana més conscienciació per erradicar les violències envers la infància i l'adolescència.

L'alcalde, Marc Almendro, la regidora de Participació i Associacionisme, Mercè Vizern i la regidora d'Educació i infància, Gemma Grau, van donar la benvinguda als nous membres. Com a primera tasca, el Consell ha rebut l'encàrrec  de valorar des de la perspectiva infantil les festes i actes populars que s'organitzen a Alella i fer propostes sobre el que consideren que caldria canviar o millorar. 

El Consell d'Infància d'Alella és un òrgan de participació ciutadana local que es va començar a crear l’ any 2021 que permet que els infants puguin col·laborar activament en la construcció, desenvolupament i millora  d'Alella a través de l'expressió d'idees, reflexions, opinions i propostes amb voluntat transformadora.

Pujar al principi de la pàgina