Notícies
Publicat l'1 de setembre de 202301.09.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament dona la benvinguda als equips docents dels centres educatius
Benvinguda curs escolar

L'Ajuntament ha organitzat, per primera vegada, un acte de benvinguda al nou curs amb una trobada conjunta de tots els equips docents dels centres educatius del municipi: la Llar d'Infants Municipals Els Pinyons, l'Escola Fabra, l'Escola La Serreta, l'Institut Alella i el PFI-PTT. Un centenar de mestres han assistit a la trobada que s'ha fet aquest divendres, 1 de setembre, a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella amb l'objectiu de fomentar la cohesió entre la comunitat educativa i el treball en xarxa, donant a conèixer les potencialitats d'Alella com a municipi educador, mostrant els equipaments i recursos. 
L'alcalde Marc Almendro i la regidora d'Educació i Infància Gemma Grau han explicat als docents els trets més importants del municipi i la voluntat de l'Ajuntament de crear sinergies entre els diferents centres per fomentar la creativitat, l'autonomia, la participació de l'alumnat i també el sentiment de pertinença de les persones que viuen i treballen al municipi.

Comença el curs
Com ja va passar el curs anterior, l'inici de les classes s'avança al 6 de setembre, amb la diferència que no hi haurà jornada intensiva durant aquest mes. A Alella els dies de lliure disposició seran el 13 d'octubre, el 7 de desembre, el 12 de febrer, el 19 d'abril i el 3 de juny, tal i com va aprovar el Consell Educatiu Municipal al mes de juny. 

Una de les novetats del curs 2023-2024 és l'ampliació d'una a dues línies 2n i 3r de l'Escola La Serreta. 

Pujar al principi de la pàgina