Notícies
Publicat el 4 de maig de 202304.05.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'alumnat de 5è de La Serreta culmina el seu projecte d'emprenedoria amb la venda de productes
ECUEME

L'alumnat de 5è de primària de l'Escola La Serreta que participen en el projecte CuEmE, impulsat per la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració del Consell Comarcal del Maresme per fomentar la cultura emprenedora, encaren la recta final del seu treball posant a la venda els productes elaborats. El divendres, 19 de maig,  faran parada al Mercat de Marxants per vendre els articles de la llar que han fabricat: testos decoratius, sabons, clauers i espelmes. 

L'objectiu d'aquest projecte, és despertar l'esperit emprenedor dels/les alumnes de 5è de primària a través de la simulació del procés de constitució d'una cooperativa. Han elaborat els Estatuts, han formalitzat l'empresa amb el NIF, han decidit en assemblea l'entitat social on donaran una part dels beneficis i han dissenyat i manufacturat els seus propis productes.

Els socis i sòcies de la Cooperativa Creativa també han decidit que part dels beneficis obtinguts de la venda es destinaran a l'Associació Esportiva BCN per a persones amb discapacitats.

Els alumnes van donar a conèixer el seu projecte el passat 14 de març en un acte celebrat a la sala Carquefou de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. Aquests és el quart projecte d'emprenedoria que s'impulsa des de l'Escola La Serreta des que es va adherir a aquest programa el curs 2019-2020. 

Pujar al principi de la pàgina