Notícies
Publicat el 9 de febrer de 202309.02.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Alella acull la 1a Jornada Esportiva del PFI del Maresme
1a Jornada Esportiva PFI Maresme

El Pavelló Municipal d'Esports Abelardo Vera d'Alella ha estat l'escenari de la 1a Jornada Esportiva del PFI del Maresme que s'ha celebrat aquest dijous 9 de febrer. A la trobada han participat alumnes dels dos perfils professionals del PFI-PTT Baix Maresme, auxiliar d'esports i auxiliar de vendes i oficina, i alumnes procedents del PFI-PIT auxiliar d'activitats sanitàries i de cuina, restauració i serveis, dos dels perfils professionals que s'imparteixen a l'Institut Miquel Biada de Mataró.

La Jornada ha estat inaugurada per les regidores d'Educació d'Alella i El Masnou, Teresa Vilaró i Cristina Ramos, respectivament. Seguidament, l'alumnat ha pogut participar per equips en diferents activitats esportives i un taller de kinesiotape, pel tractament i prevenció de lesions esportives. La trobada ha continuat amb un esmorzar saludable i el lliurament d'obsequis.

La 1a Jornada Esportiva del PFI Maresme ha estat clausurada per Olga Romero, Cap del Servei de Programes de Qualificació i Iniciació Professional del Departament d'Educació de la Generalitat. 

El Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) Baix Maresme s'adreça a joves d'entre 16 i 21 anys que no hagin obtingut el graduat de secundària obligatòria (ESO) i és fruit de la col·laboració dels ajuntaments d'Alella, el Masnou, Montgat i Tiana que compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. El programa educatiu té com a objecte afavorir la inserció professional dels joves de 16 a 21 anys que no han aconseguit el títol de graduat d'ESO i volen formar-se en una professió. Aquests cursos faciliten l'accés directe als cicles de formació professional de grau mitjà, qualifiquen per a una professió i milloren les possibilitats d'accés al mercat de treball de l'alumnat. 

L'oferta del PFI-PTT per al curs 2022-2023 consta de dues modalitats formatives, per a un total de 30 alumnes: especialitat en auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i especialitat en auxiliar d'activitats esportives, que s'estrena aquest curs. 

Pujar al principi de la pàgina