Notícies
Publicat el 24 d'octubre de 202224.10.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament organitza un taller sobre el bon ús de les TIC dins de l'àmbit familiar
Cartell taller familiar pantalles

L'Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitza un taller per a pares i mares sobre habilitats educatives en el bon ús de les TIC a l'àmbit familiar. Amb el títol "Famílies i pantalles, com s'ha d'actuar?", la proposta és un taller pràctic i dinàmic que té per objectiu oferir eines que ajudin a reforçar el seu rol parental davant de l’ús de pantalles (mòbil, tauletes, videojocs, etc.).

El taller facilita un espai de reflexió i acompanyament en què les persones participants obtindran eines i recursos per prevenir i gestionar situacions problemàtiques derivades de l’ús inadequat de pantalles, i es promocionaran pautes bàsiques per aprendre a fer-ne un ús responsable. S'adreça a famílies amb infants de primària i secundària. Consta de dues sessions complementàries de dues hores cadascuna que es faran els dijous 17 i 24 de novembre, de 18 a 20h, a l'Institut Alella. Les sessions són gratuïtes, però cal fer inscripció prèvia a educacio@alella.cat, indicant nom i cognoms i edat dels fills/es, abans el 15 de novembre.  

Les TIC ofereixen un ventall de possibilitats de creixement personal i col·lectiu per als menors i joves, però també, l'exposició a riscos associats. Els pares i les mares, com a primers responsables de l'educació, són un element clau i determinant en l'acompanyament i orientació dels seus fills i filles en l'ús segur i responsable de les  noves tecnologies. 

Pujar al principi de la pàgina