Notícies
Publicat el 18 de juliol de 202218.07.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Més de 500 infants i adolescents participen als casals d'estiu d'Alella
Adrenalina

Infants i adolescents d'Alella aprofiten les seves vacances escolars per fer activitats i compartir experiències amb les diferents opcions de casals i campus estivals que s'organitzen al municipi. Més de 500 nens i nenes participen en el conjunt de propostes que s'ofereixen al poble, des de l'Ajuntament, les entitats, les escoles i centres educatius o els clubs esportius.

Enguany, i com a novetat, s'ha potenciat l'aspecte inclusiu dels casals, facilitant des de l'Ajuntament suport per a les criatures amb necessitats específiques, en aquells campus que ho requereixen, mitjançant una subvenció destinada al pagament de la persona vetlladora. 

L'alcalde d'Alella, Marc Almendro, acompanyat de la Regidora d'Adolescència i Joventut, Mercè Vizern, han visitat aquesta setmana alguns dels campus i casals d'estiu que es fan al municipi per interessar-se pel seu desenvolupament. Així van poder copsar les impressions dels i les adolescents que participen en l'Adrenalina de l'Estiu que organitza la Regidoria d'Adolescència i Joventut i que enguany acull un total de 47 participants al llarg de les quatre setmanes d'activitats. També van visitar l'altra proposta municipal, el Campus Esportiu que gestiona l'UFEC, i que combina les instal·lacions del Pavelló Municipal d'Esports i les del Complex Esportiu Municipal. En aquest campus participen un total de 157 nens i nenes de diferents edats.

El recorregut va seguir pel casal d'estiu que organitzen les AFA de l'Escola Fabra i de l'Escola la Serreta, que enguany compta amb 85 infants inscrits i es realitza a l'Escola Fabra. La visita va finalitzar al Camp d'Esport Municipal, al campus esportiu organitzat pel Club Futbol Alella, en què participen 89 infants.

A aquests quatre propostes, cal afegir el musical d'estiu que organitza l'Ajuntament amb el centre d'estudis musical Ressò, dins del projecte Alella viu la música, que ha reunit a la primera quinzena de juliol una vintena d'infants. A més de les activitats que organitzen els centre educatius privats com ara el Col·legi Santa Maria del Pino, o Escola Montessori Village Maresme. 

 

Pujar al principi de la pàgina