Notícies
Publicat el 8 de juliol de 202208.07.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Una dotzena d'empreses donen suport al programa Currículum Obert
Institut Alella

Al llarg d'aquest curs escolar 2021-2022, una desena d'alumnes s'han pogut acollir al projecte de Currículum Obert (PCO), un programa d'adaptació curricular adreçat a l'alumnat de 3r i/o 4t d'ESO de l'Institut d'Alella que presenten dificultats generalitzades d'aprenentatge.

La finalitat prioritària del projecte és aconseguir atendre a l'alumnat, tenint en compte les seves competències i qualitats personals, per acreditar l'ESO o reorientar els estudis en una formació més professionalitzadora. El programa es realitza gràcies a la participació desinteressada de diferents empreses i serveis del municipi que han acollit i ofert les activitats pràctiques de l'alumnat. Aquesta participació es formalitza a través d'un conveni amb l'Institut d'Alella i s'organitza i es supervisa a través del Servei Psicopedagògic Municipal de la regidoria d'educació de l'Ajuntament d'Alella.

Agraïment a les empreses col·laboradores

L'Ajuntament i l'Institut Alella agraeix la implicació i dedicació de totes les empreses participants perquè sense la seva complicitat el projecte no seria possible. Gràcies a Alella Motors, Perruqueria David... David, restaurant La Magrana, La DO Tastets d'Alella, Tot Dolç, Centre Veterinari Alella, Vera Veterinaris Alella, La Companyia d'Alella, Hotel Arrey Alella, Bar Restaurant Viñallonga, restaurant El Azahar i al servei de la brigada municipal de l'Ajuntament, que són les empreses i serveis que s'han sumat al programa aquest curs. 

Pujar al principi de la pàgina