Notícies
Publicat el 14 de juny de 202214.06.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El Consell d'Infància clou el primer curs amb un bon balanç de feina
Consell d'Infància

El Consell d'Infància d'Alella marxa de vacances amb la feina feta. La vintena d'infants de 10 i 11 anys que conformen aquest nou òrgan de participació va cloure aquest primer curs dilluns, 13 de juny, amb la darrera sessió de la temporada. L'acte de cloenda va comptar amb la participació de l'alcalde d'Alella, Marc Almendro, la regidora d'Educació, Teresa Vilaró, a més de personal tècnic de l'Ajuntament, famílies i representants dels centres educatius.

En les cinc trobades que s'han fet des de la seva creació, el març de 2022, els nois i noies del Consell d'Infància han debatut sobre com es volen organitzar i funcionar, com a base del futur reglament del Consell, que s'aprovarà la propera tardor. Així mateix, els infants han fet propostes per millorar l'educació a Alella, que es tindran en compte en el Pla Local d'Educació que actualment s'està elaborant. Finalment, els consellers i les conselleres han plantejat diverses propostes sobre temes relacionats amb l'esport, el medi ambient o l'ús de l'espai públic, que s'acabaran de concretar en les properes sessions del Consell que es reprendran amb el nou curs escolar. 

El Consell està format per 21 nens i nenes d'entre 10 i 11 anys, que estudien o viuen a Alella, que van ser escollits a partir d'un procés de participació entre les escoles i i població d'aquesta edat no escolaritzada al municipi. La seva missió és donar veu als infants i tenir en compte la seva opinió i les seves propostes per fer del municipi un poble millor.  

Més informació a www.alella.cat/consellinfancia 

També podeu consultar l'ordre del dia i el desenvolupament de les sessions en la plataforma Decidim Alella

 

Pujar al principi de la pàgina