X
Avis serveis AOC
Notícies
Publicat el 28 d'abril de 202228.04.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Sessió de participació sobre les claus de l'educació com eina de transformació i cohesió social
Pla Local d'Educació

Dins del procés d'elaboració del Pla Local d'Educació, l'Ajuntament organitza el proper 21 de maig una sessió participativa, oberta a la ciutadania, per tractar l'educació des d'una visió general, amb la participació de famílies, entitats i persones de totes les edats, implicades o interessades en l’àmbit educatiu. 

Amb el títol “Les claus de l'educació, eina de transformació i cohesió social”, la jornada servirà per donar a conèixer el Pla Local d'Educació  —l'eina estratègica que ha de definir les prioritats de la política educativa dels pròxims quatre anys— i reflexionar i debatre sobre com potenciar les sinergies entre tota la comunicat d'Alella, per enfortir la consciència educativa. 

La sessió es farà el dissabte 21 de maig, de 10.30 a 12.30h, a Can Lleonart. Mentre es es desenvolupa la trobada, es faran tallers i activitats per a les criatures, dinamitzats per l'entitat Lleureka.

Programa de la jornada

El Pla Local d'Educació és un instrument que vol fer possible el concepte de poble educador i que entén que educar és un repte i una responsabilitat de tothom. L'educació, en sentit ampli, no és només responsabilitat dels centres i de les famílies sinó també de tota la comunitat de l'entorn. En aquesta jornada la ciutadania serà  protagonista del debat, fent les propostes que seran les claus per fomentar l'educació com una eina de transformació i de cohesió. 

10:15-10:30  Recepció i benvinguda

10:30- 10:40 Presentació de la jornada a càrrec de la regidora d'Educació, Teresa Vilaró 

10:40-11:15 Presentació de les conclusions de la diagnosi 

11:15-12:15 Dinàmica participativa ‘Les claus de l'educació com a eina de transformació social i de cohesió, mitjançant una metodologia oberta, participativa i fonamentada en un model d'intercanvi ‘entre iguals’. Les persones participants protagonitzaran una experiència d'aprenentatge compartit, d'on s'extrauran propostes i reptes i per tenir en compte en el nou pla local d'Alella.

12:15-12:30 Tancament de la jornada. Conclusions i cloenda.

*Comptarem amb un petit refrigeri durant tota la jornada. 

Inscripcions fins al dia 18 de maig a través d'aquest FORMULARI 

Pujar al principi de la pàgina