Notícies
Publicat el 19 de novembre de 202119.11.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Es reprenen les trobades familiars del Cafè de les 3 als Pinyons
Els Pinyons

La Llar d'infants municipal Els Pinyons reprèn aquest divendres 19 de novembre, les sessions dels cafès temàtics adreçats a totes les famílies d'Alella amb infants de 0 a 3 anys que vulguin compartir un espai de trobada amb altres famílies i experiències i coneixements referents a aquesta franja d'edat tant important per al desenvolupament de les persones. 

És un espai relaxat conduit per la psicopedagoga municipal. De moment, i fins a nou avís, les sessions s'han plantejat en format telemàtic . 

L'activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia enviant un email a serveipsicopedagogia@gmail.com. L'activitat és oberta a totes les famílies del municipi amb infants d'aquesta edat.

El calendari i les temàtiques programades són les següents: 

Divendres 19 de novembre 14.00-15.00.  Etapes de desenvolupament infantil.

Proporcionarem als pares i mares un coneixement de les diferents etapes del desenvolupament evolutiu infantil des del naixement fins als 3 anys de vida, des d'una mirada conscient i respectuosa vers les necessitats reals dels infants. Ser coneixedors de les diferents etapes evolutives ens permet adequar les nostres actuacions i satisfer les necessitats i el desenvolupament propi de cada etapa.

Calendari previst:

  • Divendres 17 de desembre de 2021: Educació emocional
  • Divendres 25 de febrer de 2022: Els límits
  • Divendres 25 de març de 2022: Estimulació del llenguatge
  • Divendres 22 d'abril de 2022: Adéu bolquer! 

 

 

 

  

Pujar al principi de la pàgina