Notícies
Publicat el 21 de setembre de 202121.09.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'educació en valors d'igualtat a les 12es Jornades Ferrer i Guàrdia
X Jornades Ferrer i Guàrdia

Després d'un parèntesi motivat per la pandèmia, enguany tornen a organitzar-se les Jornades Francesc Ferrer i Guàrdia d'Innovació Educativa. Un espai de debat, reflexió i intercanvi d'experiències sobre diferents temes d'interès i actualitat de l’àmbit educatiu. Les Jornades estan organitzades per l'Ajuntament a través d'una comissió organitzadora, formada per diferents membres de la comunitat educativa d'Alella.

Les Jornades es realitzaran del 19 al 22 d'octubre de forma presencial a la Sala d'Actes de l'Institut Alella. La temàtica d'aquesta edició gira entorn de l'educació en valors d'igualtat a través de la coeducació. L'objectiu és generar un espai obert de debat i reflexió que permeti visibilitzar i potenciar la coeducació com a eina per a la prevenció de desigualtats i de discriminacions.

A més del debat inicial, es podran conèixer de primera mà experiències significatives que transmeten i afavoreixen els models d'igualtat de gènere, d'inclusió i d'igualtat d'oportunitats, a través d'una taula de bones pràctiques coeducadores.

També s'han previst uns tallers específics per a cada etapa educativa, oberts a totes les persones inscrites, que oferiran eines pròpies de l'educació audiovisual amb perspectiva de gènere, per fomentar una mirada crítica, activa i lliure d'estereotips de gènere.

La participació en les Jornades, que són obertes a tothom, és gratuïta, però és obligatori fer inscripció prèvia per facilitar els enllaços a les diferents activitats i preveure l'afluència.

Les inscripcions es poden fer fins al 4 d'octubre emplenant el formulari de la pàgina www.alella.cat/jornadesferreriguardia

Jornades Ferrer i Guàrdia

Jornades Ferrer i Guàrdia

Fitxer: FULLETO_Ferrer_i_Guardia_2021_def__1_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 681.82 kB

Pujar al principi de la pàgina