Notícies
Publicat el 16 de setembre de 202116.09.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Ampliat el termini de matriculació al Centre de Formació d'Adults-Espai Actiu
Matrícula Espai Actiu

El Centre de Formació d'Adults-Espai Actiu d'Alella ha ampliat fins a finals de setembre el termini de matriculació per al curs 2021-2022, que es pot fer de forma telemàtica. 

El CFA d'Adults-Espai Actiu és un centre públic amb 20 anys de trajectòria que ofereix l'oportunitat de seguir formant-se i que atén la diversitat i les necessitats formatives de l'alumnat a través d'una atenció i un seguiment molt personalitzats. A més, el centre integra les noves tecnologies en els ensenyaments.

El centre manté els cursos de preparació per a l'obtenció dels certificats de català C1 i C2, els cursos oficials d'anglès del nivell inicial o bàsic i els de preparació per a les proves d'accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys. 

El centre ofereix també cursos d'anglès A.1, A2.1, A.2.2 (oficials) i B.1, B.2.1 i B2.2 (no oficials), a més de cursos trimestrals de conversa d'anglès bàsic, mig i superior, i català i castellà inicial.

El Centre de Formació d'Adults d'Alella-Espai Actiu també és Centre de Suport Oficial de l'Institut Obert de Catalunya (IOC) en el programa de Graduat d'Educació Secundària (GES), i atén consultes relacionades amb aquests estudis a través d'un professor i posant a l'abast de l'alumnat ordinadors per accedir lliurement al Campus Virtual de l'IOC. Aquest recurs és gratuït i estarà disponible 3 hores a la setmana en horari de tarda. L'IOC és el centre públic de Catalunya que permet estudiar no presencialment i en línia qualsevol dels programes que es poden cursar en un institut.

FORMULARI ONLINE DE MATRÍCULA CURS 2021-2022

Recomanem fer-ho pel formulari online, per la seva comoditat i rapidesa.  Ho podràs emplenar des de qualsevol dispositiu (mòbil, tauleta, ordinador). No obstant això, si per qualsevol circumstància no pots fer-ho online, també tens la següent opció:

2- Descarregant-se i enviant per correu electrònic el formulari “clàssic” a espaiactiu@suara.coop 

Formulari de preinscripció i matrícula 2021-2022

En tots els casos (matrícula o confirmació), cal enviar al correu electrònci espaiactiu@suara.coop el document de domiciliació bancària:

ORDRE DE DOMICILIACIÓ BANCÀRIA

Més informació en aquest ENLLAÇ 

Cartell Espai Actiu matriculació

Cartell Espai Actiu matriculació

Fitxer: cartell_espai_actiu_21_22_matricula.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 114.66 kB

 

 

Pujar al principi de la pàgina