Notícies
Publicat el 3 de setembre de 202103.09.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Obres de manteniment i millora als centres escolars
Plaques solars fabra

L'Ajuntament ha aprofitat l'aturada de les activitats als centres escolars per posar al dia les instal·lacions i fer actuacions de millora dels equipaments. Entre les obres realitzades, destaca la instal·lació de 51 plaques fotovoltaiques al sostre de l'Escola Fabra, que produiran energia elèctrica per a l'autoconsum del centre. L'actuació té un cost de 20.570 euros i permetrà produir fins a 23.881 kwh/any, el que suposarà un estalvi mitjà de més de 2.300 euros l'any.

L'alumnat del centre podrà seguir diariament la producció d'energia i els beneficis ambientals i econòmics que suposa la instal·lació a través d'un comptador.

Actuacions de millora
Durant els mesos d'estiu s'han fet altres intervencions de manteniment i millora per un import aproximat de 20.000 euros. A l'Escola La Serreta s'han pintat aules i sostres i a l'Escola Fabra s'han fet arranjaments a la cuina i als sostres per evitar filtracions. També s'ha reparat el sistema antiincendis i s'ha instal·lat un contenidor marítim de 6 metres per guardar mobiliari. 

Pujar al principi de la pàgina