Notícies
Publicat el 28 de maig de 202128.05.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Festivals de l'Escola de Dansa, la Coral Municipal i Alella Viu la Música
Escola de Dansa. Foto Marc Ubach

Enguany els festivals de fi de curs de l'Escola de Dansa i de la Coral Municipal seran diferents d'anys anteriors per les restriccions sanitàries.

Les alumnes de l'Escola de Dansa i el grup de mitjanes de la Coral Municipal estan preparant l'espectacle Supercalifragilisticoespialidoso. És la primera producció que fan juntes amb la interpretació de cançons Disney ballades i cantades.

L'espectacle es gravarà de forma interna (sense públic) el dia 6 de juny a l'espai escènic de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella, i es projectarà a la pantalla de cinema del mateix espai en diferents passis els dies 13 i 14 de juny.  A cada família li han estat assignades fins a un màxim de 5 invitacions i les places que queden disponibles es posaran a la venda al preu de 3 euros a l'Oficina de Turisme a partir de l'1 de juny. 

Els passis de cinema que s'han previst són:

  • Diumenge 13 de juny
    • passi 1. De 10.30 a 11.30h
    • passi 2. De 12.30 a 13.30h
    • passi 3. De 17 a 18h
    • passi 4. De 19 a 20h
  • Dilluns 14 de juny

o    passi 5. De 17 a 18h

o    passi 6. De 19 a 20h

A partir de  l'1 de juny també es poden adquirir les entrades per al festival de fi de curs del grup de petites de la Coral Municipal que es farà el 12 de juny a les 11h al mateix Espai. Interpretaran l'obra Germanet i Germaneta, un conte dels germans Grimm musicat per Brando Borràs, pianista, arranjador i compositor de la coral.  Es tracta de l'estrena d'una obra inèdita que formava part del projecte conjunt amb la Biblioteca Ferrer i Guàrdia d'Alella  "Canta'm uns contes, conta'm cançons", programat per al Sant Jordi de 2020 i que no es va poder realitzar a causa de la pandèmia. 

També queden entrades disponibles per al concert de conjunts instrumentals d'adults "Alella Viu la Música" que es farà el 20 de juliol de 20 a 21.15h 

Els conjunts instrumentals i vocals i combos d'infants i joves d'Alella Viu la Música farà el seu concert de final de curs el 12 de juny de 17.30 a 19h, però en aquest cas no queden entrades disponibles. 

Pujar al principi de la pàgina