X
Avis serveis AOC
Notícies
Publicat el 4 d'agost de 202004.08.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La Coral Municipal iniciarà les classes a l'octubre
Fi de curs Coral

Al llarg del mes de setembre es donarà resposta a les sol·licituds per confirmar plaça o integrar-se de bell nou a la Coral Municipal, una iniciativa que vol afavorir la formació musical, el treball en equip i l'educació en valors dels infants i adolescents. A partir d'un repertori fresc i variat, integrant diferents modalitats artístiques, gaudiran de l'experiència de cantar, moure's i interpretar, acompanyats de música en directe.

Aquest any, a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, és possible que l'estructura organitzativa de l'activitat de la Coral Municipal pugui quedar alterada. En funció de l'evolució de la pandèmia i de les mesures de seguretat i higiene que hi hagi establertes, s'anirà informant dels canvis i les recomanacions que caldrà tenir en compte per portar a terme l'activitat i per acomplir les indicacions de les autoritats sanitàries i educatives.

Abans de l'inici de les classes, es faran arribar a les famílies les indicacions de com s'organitzarà l'activitat i les mesures a tenir en compte, des de l'entrada a l'equipament, l'estona de classe, així com la sortida.

El dia 2 d'octubre s'iniciaran les classes per als grups de mitjans (nascuts entre el 2009 i el 2013) i grans (a partir de 1r d'ESO). Tots dos grups fan les sessions els divendres, de 17.30 a 19 hores els primers i de 16 a 17.30 els segons. El grup de petits (de P-4 a 1r) fan les classes els dimecres de 17 a 18 hores i les iniciaran el dia 7 d'octubre.

Podeu enviar el formulari d'inscripció a alella.educacio@alella.cat i rebreu resposta a partir de setembre.

Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

Pujar al principi de la pàgina