Notícies
Publicat el 3 de juliol de 202003.07.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Places disponibles al Casal d'Estiu i l'Adrenalina de l'Estiu
Els participants en l'Adrenalina de l'Estiu gaudint del taller de timbals

FOTO: Els participants en l'Adrenalina de l'Estiu gaudint del taller de timbals

La Xènia i en Zach són dos habitants del planeta Valors. Des del seu planeta observen que en una part de la terra hi viuen uns habitants molt grans. Qui deuen ser? D'aquesta manera decideixen començar un viatge amb la seva nau que els portarà fins al Maresme, concretament fins a Alella. Allà proposen als infants que els ensenyin la seva comarca i qui són aquells essers tant alts que veuen des de casa seva. A canvi, ells, els ensenyaran els valors del seu planeta.

Amb aquest eix temàtic, aquesta setmana ha començat el Casal d'Estiu a l'Escola Fabra de la mà de la Cooperativa Naïfar i coorganitzat per les Associacions de Famílies d'Alumnes de les escoles Fabra i La Serreta i l'Ajuntament d'Alella que, davant de la situació extraordinària provocada per la Covid-19, va aprovar unes tarifes socials que han permès que les famílies puguin gaudir d'unes bonificacions extraordinàries en el preu del casal.

El casal, que s'allargarà tot el mes de juliol, ha acollit aquesta primera setmana més d'una cinquantena d'infants d'infantil i primària, amb una  valoració molt positiva tenint en compte l'excepcionalitat d'aquest any i les noves circumstàncies que s'han hagut d'anar adaptant per atendre totes les recomanacions de les administracions competents. Els infants s'han adaptat ràpidament a les noves indicacions i han gaudit molt de totes les activitats, jocs, tallers i sortides que s'han programat, gaudint sobretot de la companyia de la resta de companys i companyes.

Per qui vulgui conèixer les aventures de la Xènia i en Zach, les inscripcions per a la resta de setmanes de juliol encara es mantenen obertes. Podeu contactar amb casalalella@naifarlleure.es.

Aquesta setmana també ha començat l'Adrenalina de l'Estiu, amb una desena de joves inscrits, amb una molt bona valoració de tots i totes les participants. S'han adaptat molt bé a les mesures sanitàries i de seguretat que hi ha establertes i han pogut gaudir d'activitats diferents amb els seus companys i companyes. Aquesta primera setmana han gaudit d'un taller de timbals, un concurs de cuina i una sortida a la platja, entre altres activitats. 

Aquest casal, que s'impulsa des de la Regidoria d'Adolescència i Joventut i que va dirigit a adolescents d'entre 12 i 16 anys, s'allargarà dues setmanes més, del 6 al 10 i del 13 al 17 de juliol encara amb alguna plaça lliure. Per a més informació: adolescencia@alella.cat.

Pujar al principi de la pàgina