Notícies
Publicat el 10 de juny de 202010.06.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Les confirmacions de plaça d'activitats extraescolars es faran al setembre
Festival fi de curs Escola de Dansa 2016. Foto Marc Ubach

El mes de juny era tradicionalment quan es començaven a fer les confirmacions de plaça i les  preinscripcions per a moltes de les activitats extraescolars, esportives i/o culturals que organitza l'Ajuntament d'Alella. En l'evolució de la crisi de la Covid-19, l'Ajuntament segueix en tot moment els diferents requeriments que les autoritats educatives i sanitàries van aprovant respecte de les ràtios i de les diverses mesures preventives. Donat que en aquests moments encara no s'han establert les mesures definitives que hauran de regir aquests tipus d'activitats de cara al curs vinent 20-21, s'ha decidit que els serveis propis d'oferta d'activitats educatives, esportives i culturals en horari no lectiu i extraescolar -i que no segueixin un calendari propi de  la Generalitat de Catalunya- es gestionaran a partir del mes de setembre del 2020, quan ja es disposarà de la informació al màxim d'actualitzada.

Des de les àrees corresponents ja s'està treballant en l'oferta i en l'organització de les activitats com l'Escola d'Iniciació Esportiva, l'Escola de Dansa, la Coral Municipal, l'Oferta d'Activitats per a Adolescents i Joves del municipi, l'oferta cultural de cursos i sortides de Can Lleonart, entre d'altres, però molt pendents en tot moment de l'evolució de la desescalada i de la possible flexibilització dels requeriments establerts per les diferents administracions competents. Així doncs, s'espera poder fer al setembre una oferta d'activitats actualitzada i realista veient com es van actualitzant les instruccions en funció de l'evolució d'aquesta crisi.

De cara al setembre, doncs, s'informarà amb concreció dels períodes per a la confirmació de places (preveient la possibilitat que es puguin haver de modificar horaris i espais en funció dels requeriments que hi hagi establerts en aquell moment) i dels nous períodes de preinscripció, amb la previsió de poder iniciar les activitats a partir de l'octubre de 2020, amb totes les garanties i requeriments que demandin en aquell moment les autoritats competents. També s'està treballant en la confecció de la Guia 20-21 d'Activitats Extraescolars, que aquest any es distribuirà per mitjans digitals.

Pujar al principi de la pàgina