Notícies
Publicat el 22 de maig de 202022.05.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
S'obre el termini de preinscripció als dos perfils professionals del PFI-PTT al Baix Maresme per al curs 2020-21
Antigues Escoles Fabra

Aquest dilluns dia 25 s'obre el termini per preinscriure's als estudis dels dos perfils professionals del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) que es poden cursar al Baix Maresme. El curs s'adreça a joves d'entre 16 i 21 anys que no hagin obtingut el graduat de secundària obligatòria (ESO) i és fruit de la col·laboració dels ajuntaments de Montgat, Tiana i Alella, que compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. El programa educatiu té com a objecte afavorir la inserció professional dels joves de 16 a 21 anys que no han aconseguit el títol de graduat d'ESO i volen formar-se en una professió.

Del 25 de maig al 5 de juny s'obre el termini per presentar sol·licituds per al curs 2020-2021 als dos perfils professionals del programa. Els i les joves interessats i interessades a inscriure's a alguna d'aquestes modalitats ho poden fer per correu electrònic a a8960286@xtec.cat.  

L'oferta del PFI-PTT per al curs 2020-2021 és de dues modalitats formatives, per a un total de 30 alumnes, inicialment i a l'espera dels requeriments que hi pugui haver del Departament de Salut i/o Educació.

D'una banda, s'ofereix l'especialitat d'auxiliar d'hoteleria, cuina i serveis de restaurant. I de l'altra, la d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.

El curs té una durada de 1.000 hores i inclou mòduls de formació general i mòduls de formació específica en Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i en auxiliar d'hoteleria, cuina i serveis de restauració, i pràctiques en centres de treball.
La seu del PFI-PTT Baix Maresme és l'Espai Jove de Montgat, tot i que les especialitats es fan a Badalona (seu del Gremi d'Hostaleria i Turisme Barcelonès Nord i Maresme Sud) i Alella (les aules de les antigues Escoles Fabra (avinguda Ferran Fabra, 1), on s'imparteixen les classes pràctiques d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.

Per a més informació del procés de preinscripció, documentació i criteris de prioritat podeu consultar aquest enllaç o enviar un email a les tutores a a8960286@xtec.cat.

Pujar al principi de la pàgina