X
Procés de participació de la diagnosi de la Festa Major
Notícies
Publicat el 14 de novembre de 201914.11.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Famílies i pantalles, com actuar?
Taller per a pares i mares sobre habilitats educatives en el bon ús de les TIC en l'àmbit familiar
Taller Tic

L'ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitza un taller per a pares i mares sobre habilitats educatives en el bon ús de les TIC a l'àmbit familiar. El taller és gratuït i obert a totes les famílies, tant de primària com de secundària, i només cal fer la inscripció prèvia, indicant l'edat del fill i/o filla, abans del 5 de desembre. 

Les TIC ofereixen un ventall de possibilitats de creixement personal i col·lectiu per als menors i joves, però també, l'exposició a riscos associats. Els pares i les mares, com a primers responsables de l'educació, són un element clau i determinant en l'acompanyament i orientació dels seus fills i filles en l'ús segur i responsable de les  noves tecnologies. 

El taller es desenvoluparà en dues sessions complementàries, programades per als dies 12 i 19 de desembre, de 17.30 a 19.30h, que es durant a terme a Can Lleonart. L'objectiu és propiciar un espai de reflexió i acompanyament en el què les persones participants rebran pautes bàsiques per aprendre a fer-ne un ús responsable i eines i recursos per prevenir i gestionar les situacions problemàtiques derivades de l'ús inadequat de les pantalles (mòbil, tauletes, viodeojocs, ordinadors...) a l'àmbit familiar. 

La sessió del dia 12 es dedicarà a la família i les TIC i s'abordaran qüestions com la funció educativa de la família, la comunicació amb els fills i filles, les normes i límits, l'educació amb l'exemple o l'oci saludable.  A la segona sessió del dia 19 es parlarà sobre l'ús problemàtic i l'ús saludable de les TIC, els factors de protecció i els de risc, les estrategies per afrontar problemàtiques i el decàleg de bones pràctiques en l'ús de pantalles. 

Inscripció en aquest en aquest FORMULARI

Més informació:

Taller TIC

Taller TIC

Fitxer: Cartell_spott_tic_Alella_OK.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 148,47 kB

Pujar al principi de la pàgina