Portada|Educació|Alella Viu la Música
 
Versió per imprimir
Alella Viu la Música

MUSICALS D'ESTIUAquest juliol tornen els Musicals d'Estiu - Alella viu la música. Amb l'organització de l'Ajuntament i Ressò, Centre d'Estudis Musicals, l'escola Fabra acollirà un any més dos projectes, un per a cada quinzena, en què infants i joves de 8 a 16 anys podran treballar en la coreografia, cant i confecció del vestuari i els decorats de dos musicals, sota la direcció de l'actor Carlos Gramaje.

'Els faraons d'Egipte': del 6 al 17 de juliol, de 9 a 14 hores

Estrena: 17 de juliol a les 19 hores.

'Pinotxo': del 20 al 31 de juliol, de 9 a 14 hores

Estrena: 31 de juliol a les 19 hores.

A causa de la situació que vivim provocada pel coronavirus, aquesta representació podria haver de fer-se en format telemàtic sense públic presencial. Es decidirà en funció  de les fases de desconfinament i tenint en compte tots els requeriments de seguretat que hi hagi establerts. 

Places: mínim de 15 i màxim de 20.

Preu: 150 euros (cada musical).

Preinscripcions: del 3 al 12 de juny fins a les 20 hores complimentant el formulari de preinscripció telemàtic de Ressò, Centre d'Estudis Musicals. El dilluns 15 de juny es podrà consultar al web de Ressò, Centre d'Estudi Musicals la llista provisional d'inscrits ordenada i numerada alfabèticament. en cas de més demanda que oferta. Si és així s'estableix  un sorteig el dimarts 16 de juny a les 10 hores tenint en compte els següents criteris: alumnat empadronat i/o vinculat a Alella (30 punts), alumnat d'altres municipis (20 punts).

A partir del dimecres 17 de juny es publicaran les llistes definitives al web de l'Ajuntament i a Ressò, i del 18 fins el 22 de juny, caldrà formalitzar la inscripció mitjançant el pagament un cop s'hagi rebut l'assignació de plaça.

Després de mesos de confinament i encara enmig de la crisi, l'Ajuntament ha aprovat implementar unes tarifes socials en les activitats municipals. D'aquesta manera, totes les famílies que inscriguin els seus fills o les seves filles als Musical d'Estiu, podran gaudir directament d'unes bonificacions extraordinàries d'acord amb els següents criteris:

- Preu bonificat 1:  150€. En el cas dels Musicals d'Estiu, l'Ajuntament ja es fa càrrec habitualment d'una part (25 €/quinzena) del cost real de l'activitat (175 €/quinzena).

- Preu bonificat 2:  25% de descompte per a infants empadronats a Alella i que siguin famílies monoparentals, nombroses o inscripció de dos o més germans: 131,25 €/quinzena

- Preu bonificat 3:  50% de descompte per a infants empadronats a Alella i que alguna persona computable de la unitat familiar estigui en situació d'ERTO, ERO o d'atur o alguna persona computable de la unitat familiar amb diversitat funcional a partir del 33%: 87,50 €/quinzena

Aquests descomptes no són acumulables.

UNITAT FAMILIAR: Els membres computables de la unitat familiar a efectes de valoració i la documentació requerida són: els progenitors , o si s'escau, el/la tutor/a o persona encarregada de la guarda i protecció del menor, els/les fills/es beneficiaris/es del preus bonificats, els germans, solters menors de vint-i-cinc anys i que convisquin en el domicili familiar, els germans majors de vint-i-cinc anys que convisquin en el domicili familiar quan es tracti de persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial, els ascendents dels pares (és a dir, els avis dels menors) que justifiquin la seva residència al mateix domicili.

En el cas de divorci o separació legal dels pares, no es considerarà membre computable aquell/a que no convisqui amb el menor. No obstant això, tindrà la consideració de membre computable, si és el cas, el nou cònjuge o persona unida per anàloga relació, la renda de la qual s'inclourà dins del còmput de la renda familiar.

musicals d'estiu

teatre musical infantil

Aquest curs 2019-20 es farà el musical Annie. Les cançons es cantaran en anglès, amb la qual cosa hi haurà un treball de pronunciació, comprensió, etc. El text argumental, però serà en català.
L'activitat serà conduïda per l'equip de GTmusical (www.gtmusical.es), amb dues professores a l'aula, una com a coreògrafa i l'altra com a cantant i actriu. El director del musical serà Carlos Gramaje, actor i cantant amb una trajectòria artística vinculada durant molts anys a la companyia de Teatre Dagoll Dagom. No calen nocions musicals prèvies.

Edat: De 8 a 14 anys
Horari: Dimecres, de 18.15 a 19.30h
Preu: 28,50 €/mes
Lloc: Ressò Centre d'Estudis Musicals 
Inscripcions: Ressò Centre d'Estudis Musicals, de dilluns a divendres, de 17 a 19h.  (c/Ribas, 4 - 93 540 11 09 - resso@resso.info

Més informació

https://resso.info/

https://www.instagram.com/escolaresso/

Conjunts musicals. Música de cambra

Un espai musical per a totes les persones que toquin algun instrument i desitgin formar part d'una formació musical, amb la finalitat de compartir coneixements i habilitats musicals, poder-ne gaudir amb altres companys i mostrar-les en públic.
Conjunt de corda: coneixements de violí, viola, violoncel o contrabaix.
Música de cambra: coneixements de piano, d'instrument de vent, de corda, de percussió, de cant o de guitarra.

Edat: A partir de 10 anys.
Horaris:
Música de cambra adults: Divendres de 20.30 a 21.30 h o dissabtes tarda.
Música de cambra infants i jovent: Divendres de 20.30 a 21.30 h i dissabtes tarda
Preu: 22€/trimestre
Lloc: Ressò Centre d'Estudis Musicals 
Inscripcions: Ressò Centre d'Estudis Musicals, de dilluns a divendres, de 17 a 19h.   (c/Ribas, 4 - 93 540 11 09 - resso@resso.info
Observacions: Es pot participar en les tres formacions: conjunt de corda (adults), conjunt de corda (infantil) o orquestra de cambra. Professors del Centre d'Estudis Musicals Ressò.

Tastet d'instruments 

Tallers musicals que pretenen desenvolupar capacitats creatives i coneixements musicals bàsics  dels nens i nenes, incentivant l'interès per la música mitjançant un contacte directe amb els instruments (violí, piano, cello, flauta i guitarra). Es potenciarà també fer partícep a l'alumnat de la creació d'un esdeveniment o concert musical col·lectiu com a cloenda del curs. Sessions de 15 minuts en grups de 2 alumnes.

Edat: De 7 a 10 anys
Horari: Dimecres de 17, 17.15, 17.30, 17.45 i 18h 
Preu: Gratuït (activitat subvencionada per l'Ajuntament)
Lloc: Ressò Centre d'Estudis Musicals 
Inscripcions: Ressò Centre d'Estudis Musicals, de dilluns a divendres, de 17 a 19h.   (c/Ribas, 4 - 93 540 11 09 - resso@resso.info
Places limitades 

Tastet d'Instruments

El Rei Lleó, Mary Poppins i Grease

Font: Centre d'Estudis Musicals Ressò

Font: Centre d'Estudis Musicals Ressò

Font: Centre d'Estudis Musicals Ressò

 

Pujar al principi de la pàgina