Portada|Educació|Alella Viu la Música
 
Versió per imprimir
Alella Viu la Música
teatre musical infantil

Aquest curs es farà el musical Annie. Les cançons es cantaran en anglès, amb la qual cosa hi haurà un treball de pronunciació, comprensió, etc. El text argumental, però serà en català.
L'activitat serà conduïda per l'equip de GTmusical (www.gtmusical.es), amb dues professores a l'aula, una com a coreògrafa i l'altra com a cantant i actriu. El director del musical serà Carlos Gramaje, actor i cantant amb una trajectòria artística vinculada durant molts anys a la companyia de Teatre Dagoll Dagom. No calen nocions musicals prèvies.

Edat: De 8 a 14 anys
Horari: Dimecres, de 18.15 a 19.30h
Preu: 28,50 €/mes
Lloc: Ressò Centre d'Estudis Musicals 
Inscripcions: Ressò Centre d'Estudis Musicals, de dilluns a divendres, de 17 a 19h.  (c/Ribas, 4 - 93 540 11 09 - resso@resso.info

Més informació

https://resso.info/

https://www.instagram.com/escolaresso/

Conjunts musicals. Música de cambra

Un espai musical per a totes les persones que toquin algun instrument i desitgin formar part d'una formació musical, amb la finalitat de compartir coneixements i habilitats musicals, poder-ne gaudir amb altres companys i mostrar-les en públic.
Conjunt de corda: coneixements de violí, viola, violoncel o contrabaix.
Música de cambra: coneixements de piano, d'instrument de vent, de corda, de percussió, de cant o de guitarra.

Edat: A partir de 10 anys.
Horaris:
Música de cambra adults: Divendres de 20.30 a 21.30 h o dissabtes tarda.
Música de cambra infants i jovent: Divendres de 20.30 a 21.30 h i dissabtes tarda
Preu: 22€/trimestre
Lloc: Ressò Centre d'Estudis Musicals 
Inscripcions: Ressò Centre d'Estudis Musicals, de dilluns a divendres, de 17 a 19h.   (c/Ribas, 4 - 93 540 11 09 - resso@resso.info
Observacions: Es pot participar en les tres formacions: conjunt de corda (adults), conjunt de corda (infantil) o orquestra de cambra. Professors del Centre d'Estudis Musicals Ressò.

Tastet d'instruments 

Tallers musicals que pretenen desenvolupar capacitats creatives i coneixements musicals bàsics  dels nens i nenes, incentivant l'interès per la música mitjançant un contacte directe amb els instruments (violí, piano, cello, flauta i guitarra). Es potenciarà també fer partícep a l'alumnat de la creació d'un esdeveniment o concert musical col·lectiu com a cloenda del curs. Sessions de 15 minuts en grups de 2 alumnes.

Edat: De 7 a 10 anys
Horari: Dimecres de 17, 17.15, 17.30, 17.45 i 18h 
Preu: Gratuït (activitat subvencionada per l'Ajuntament)
Lloc: Ressò Centre d'Estudis Musicals 
Inscripcions: Ressò Centre d'Estudis Musicals, de dilluns a divendres, de 17 a 19h.   (c/Ribas, 4 - 93 540 11 09 - resso@resso.info
Places limitades 

Tastet d'Instruments

El Rei Lleó, Mary Poppins i Grease

Font: Centre d'Estudis Musicals Ressò

Font: Centre d'Estudis Musicals Ressò

Font: Centre d'Estudis Musicals Ressò

Musicals d'estiu

Què són els Musicals d'Estiu?
Dins el projecte Alella Viu la Música, l'Ajuntament d'Alella i Ressò, Centre d'Estudis Musicals, promouen l'activitat intensiva Musicals d'Estiu, per infants i joves de 7 a 14 anys que tinguin ganes de ballar i interpretar un musical. L'activitat es planteja com una experiència educativa, musical i artística on es combinarà l'aprenentatge i interpretació de les cançons i les coreografies amb la creació dels decorats i vestuari, amb diferents objectius pedagògics:

  •  Desenvolupar el treball motriu com la coordinació i el control corporal,
  • Treballar la musicalitat i el ritme,
  • Afavorir el treball de pensament, la capacitat de concentració, la memòria, la imaginació i la creativitat,
  • Treballar des d'un aprenentatge col·laboratiu amb disciplina i responsabilitat  a través del repte que suposa pujar dalt d'un escenari,

Els matins de l'activitat intensiva Musicals d'Estiu estaran dividits en dos blocs on es realitzaran activitats com cantar, ballar i interpretar al llarg de la primera part del matí, i la realització de l'escenografia, els decorats i el vestuari i maquillatge la segona part, deixant ¾ d'hora de descansi esmorzar. Al final de cada quinzena es farà una representació final davant del públic.

Musical d'Estiu 2018: "Tarzan i Jane"

Tarzan i Jane


Pujar al principi de la pàgina