Portada|Educació|Alella Viu la Música
 
Versió per imprimir
Alella Viu la Música

MUSICALS D'ESTIUAquest juliol tornen els Musicals d'Estiu - Alella viu la música. Amb l'organització de l'Ajuntament i Ressò, Centre d'Estudis Musicals, el gimnàs de l'Escola Fabra i l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella acollirà un any més dos projectes, un per a cada quinzena, en què infants i joves de 8 a 16 anys podran treballar en la coreografia, cant i confecció del vestuari i els decorats de dos musicals, sota la direcció de l'actor Carlos Gramaje.


Musical primera quinzena de juliol: del 5 al 16 de juliol, de 9 a 14h 

Musical primera quinzena, treballarem la representació del musical “Pirates del Carib, 1ª part", amb coreografia, cant i confecció del vestuari i dels decorats. 

Estrena: el 16 de juliol a les 18h a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella.

Musical segona quinzena de juliol: del 19 al 30 de juliol, de 9 a 14h 

Musical segona quinzena, treballarem la representació del musical “Pirates del Carib, 2ª part", amb coreografia, cant i confecció del vestuari i dels decorats. 

Estrena: el 30 de juliol a les 18 h a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella.  

Organitza:  Ajuntament d'Alella i Ressò, Centre d'Estudis Musicals

Lloc: Gimnàs Escola Fabra i Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella

Preinscripcions: Del 10 al 21 de maig fins les 20h complimentant el formulari de preinscripció telemàtic de Ressò, Centre d'Estudi Musicals.

El dimarts 25 de maig es podrà consultar al web de Ressò, Centre d'Estudi Musicals la llista provisional d'inscrits ordenada i numerada alfabèticament en cas de més demanda que oferta.

Si és així s'estableix  un sorteig el dijous 27 de maig a les 10 hores tenint en compte els següents criteris: alumnat empadronat i/o vinculat a Alella (30 punts), alumnat d'altres municipis (20 punts)

A partir del dimecres 2 de juny es publicaran les llistes definitives al web de l'Ajuntament i a Ressò, i del 3 fins el 15 de juny, caldrà formalitzar la inscripció mitjançant el pagament un cop s'hagi rebut l'assignació de plaça.

A qui va dirigit: de 8 a 16 anys

Preu: 150€/quinzena

Servei de menjador: No

Places: mínim 15 i màxim 20

Contacte:  Ressò, Centre d'Estudis Musicals (c/Ribas, 4 - 93 540 11 09 - resso@resso.info)

Observacions: Més informació a Ressò, Centre d'Estudis Musical

Conjunts musicals. Música de cambra

Un espai musical per a totes les persones que toquin algun instrument i desitgin formar part d'una formació musical, amb la finalitat de compartir coneixements i habilitats musicals, poder-ne gaudir amb altres companys i mostrar-les en públic.
Conjunt de corda: coneixements de violí, viola, violoncel o contrabaix.
Música de cambra: coneixements de piano, d'instrument de vent, de corda, de percussió, de cant o de guitarra.

Edat: A partir de 10 anys.
Horaris:
Música de cambra adults: Divendres de 20.30 a 21.30 h o dissabtes tarda.
Música de cambra infants i jovent: Divendres de 20.30 a 21.30 h i dissabtes tarda
Preu: 22€/trimestre
Lloc: Ressò Centre d'Estudis Musicals 
Inscripcions: Ressò Centre d'Estudis Musicals, de dilluns a divendres, de 17 a 19h.   (c/Ribas, 4 - 93 540 11 09 - resso@resso.info
Observacions: Es pot participar en les tres formacions: conjunt de corda (adults), conjunt de corda (infantil) o orquestra de cambra. Professors del Centre d'Estudis Musicals Ressò.

Tastet d'instruments 

Tallers musicals que pretenen desenvolupar capacitats creatives i coneixements musicals bàsics  dels nens i nenes, incentivant l'interès per la música mitjançant un contacte directe amb els instruments (violí, piano, cello, flauta i guitarra). Es potenciarà també fer partícep a l'alumnat de la creació d'un esdeveniment o concert musical col·lectiu com a cloenda del curs. Sessions de 15 minuts en grups de 2 alumnes.

Edat: De 7 a 10 anys
Horari: Dimecres de 17, 17.15, 17.30, 17.45 i 18h 
Preu: Gratuït (activitat subvencionada per l'Ajuntament)
Lloc: Ressò Centre d'Estudis Musicals 
Inscripcions: Ressò Centre d'Estudis Musicals, de dilluns a divendres, de 17 a 19h.   (c/Ribas, 4 - 93 540 11 09 - resso@resso.info
Places limitades 

El Rei Lleó, Mary Poppins i Grease

Font: Centre d'Estudis Musicals Ressò

Font: Centre d'Estudis Musicals Ressò

Font: Centre d'Estudis Musicals Ressò

 

Pujar al principi de la pàgina