Portada|Educaciˇ|Coral Municipal d'Alella
 
Versiˇ per imprimir
Coral Municipal d'Alella

CORAL MUNICIPAL

Iniciativa municipal que vol afavorir la formaciˇ musical, el treball en equip i l'educaciˇ en valors dels infants i adolescents. A partir d'un repertori fresc i variat, integrant diferents modalitats artÝstiques, gaudiran de l'experiŔncia de cantar, moure's i interpretar, acompanyats de m˙sica en directe.

Lloc de realitzaciˇ: a l'Espai d'Arts EscŔniques Casal d'Alella 

Inscripciˇ:  Regidoria d'Educaciˇ

Data d'inici: Grup petits, el 7 d'octubre. Mitjans i grans, 2 d'octubre

Reuniˇ inicial del curs: 30 de setembre a les 16h, a la Sala Carquefou de l'Espai d'Arts EscŔniques Casal d'Alella 

Observacions: Es faran diversos concerts al llarg de l'any vinculats a les festes i celebracions del municipi. TambÚ s'organitza una estada intensiva durant un dissabte del primer trimestre i unes  col˛nies de cap de setmana al segon trimestre.

Descomptes (no acumulatius): 5% de descompte per als germans. 10% de descompte per a cadascun dels membres de famÝlia nombrosa o monoparental (cal presentar el carnet vigent).

PETITS

Cantem a una veu amb acompanyament instrumental i aprenem a travÚs del joc el moviment i els contes, amb suport de material didÓctic.
Edat: Nascuts el 2014, 2015 i 2016 (de P4 a 1r)
Horari: Dimecres de 17h a 18h
Preu mensual: 20 euros

 

MITJANS

Cantem a una i/o dues veus amb acompanyament instrumental. Aprenem des de la creativitat, el moviment i la teatralitat.
Edat: Nascuts de 2009 a 2013 (de 2n a 6Ŕ primÓria)
Horari: Divendres de 17.30h a 19h
Preu: 25 euros

 

GRANS

Cantem  a dues veus i tres veus amb acompanyament instrumental. Aprofundim en la tŔcnica vocal des de l'experiŔncia de cantar des del cos i l'expressivitat emocional.
Edat: a partir de 1r ESO
Horari: Divendres de 16 h a 17.30h
Preu mensual: 25 euros

Aquest any, a causa de la crisi sanitÓria de la Covid-19, Ús possible que l'estructura organitzativa de l'activitat de la Coral Municipal pugui quedar alterada.

En funciˇ de l'evoluciˇ de la pandŔmia i de les mesures de seguretat i higiene que hi hagi establertes, us anirem informant dels canvis i les recomanacions que caldrÓ tenir en compte per portar a terme l'activitat i per acomplir les indicacions de les autoritats sanitÓries i educatives.

Abans de l'inici de les classes, farem arribar a les famÝlies les indicacions de com s'organitzarÓ  l'activitat i les mesures a tenir en compte, des de l'entrada a l'equipament, l'estona de classe, aixÝ com la sortida. 

Els formularis per a la preinscripciˇ es poden descarregar des d'aquest enllaš, i enviar-los signats per correu electr˛nic a alella.educacio@alella.cat.

TambÚ us podeu descarregar l'autoritzaciˇ dels drets d'imatge, la confirmaciˇ d'inscripciˇ i dades bancÓries, aixÝ com l'ordre de domiciliaciˇ.

 

INSCRIPCIONS OBERTES 

Podeu enviar el formulari d'inscripciˇ a alella.educacio@alella.cat i rebreu resposta a partir de setembre.

DOCUMENTS D'INTER╚S

CALENDARI CURS: pendent d'aprovar 

DOCUMENTS

   

 

Pujar al principi de la pÓgina