Notícies
Publicat el 21 d'octubre de 202421.10.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El Consell d'Infància inicia el procés per renovar consellers i conselleres
Consell infància curs 2024-2025

El Consell d'Infància Municipal del curs 2024-2025 es constituirà formalment el 20 de novembre, coincidint amb el Dia Universal dels Drets dels Infants i Adolescents, amb la presa de possessió dels nous consellers i conselleres i dels assessors i assessores.

Amb l'acte de constitució culminarà el nou procés d'elecció en el qual s'ha renovat part de la representació amb la incorporació de l'alumnat que cursa cinquè de primària a les escoles d'Alella o que està empadronat al poble i estudia fora del municipi. 

Les candidatures per formar part del Consell d'Infància es poden presentar fins al 31 d'octubre mitjançant aquest FORMULARI 

Des de la Regidoria d'Educació i Infància s'han enviat cartes informatives a les famílies amb infants nascuts l'any 2014. A més, amb la col·laboració dels centres educatius, l'equip tècnic del Consell d'Infància realitzarà tallers a l'alumnat de cinquè per formar-los sobre la participació i els valors que es fomenten participant de la vida pública, com ara l'escolta activa, la reflexió, la cohesió, el consens o el respecte a les diferents opinions. 

Les votacions per triar els nous membres del plenari es faran del 4 al 8 de novembre

La primera sessió del 20 de novembre es donarà la benvinguda als nous consellers i conselleres i s'acomiadaran els representants que finalitzen el mandat. També s'aprofitarà la sessió per tractar les propostes del nou curs 2024-2025 i del que significa la celebració del Dia Internacional dels Drets dels infants i adolescents, compartint reflexions sobre els drets que existeixen i la vigència que tenen arreu del món.

El Consell d'Infància d'Alella és un òrgan de participació ciutadana local que es va començar a crear l’ any 2021 que permet que els infants puguin col·laborar activament en la construcció, desenvolupament i millora  d'Alella a través de l'expressió d'idees, reflexions, opinions i propostes amb voluntat transformadora.

Pujar al principi de la pàgina