Notícies
Publicat el 8 de juliol de 202408.07.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament edita una nova guia d'activitats extraescolars amb més propostes per a joves
Guia extraescolars br

L'Ajuntament ha tornat a editar la guia d’activitats extraescolars del curs vinent que recull l'oferta pública i privada que s'ofereix al municipi per a infants i joves. L'objectiu d'aquesta guia, que s'edita des de l'any 2012, és facilitar a les famílies informació de tot el ventall d'opcions formatives, esportives, musicals, artístiques, lúdiques o culturals que s'ofereixen fora de l'horari escolar. 

Càpsules per a adolescents i joves
A la nova guia es recullen més d'una vuitantena d'activitats per a infants i joves de 3 a 16 anys i també, i com a novetat, noves i variades propostes de curta durada promogudes des de l’Àgora que s'adrecen a un públic més gran, de 12 a 29 anys. 
La nova oferta inclou activitats que fins ara no estaven contemplades i que tenen per objectiu atreure joves i adolescents que volen tastar diferents modalitats. Són càpsules de curta durada, que es programaran al llarg de l'any que permetran iniciar-se en la pràctica de la cal·listènia, l'skate, la boxa o el parkour -dins del vessant esportiu- o en el món del manga, els tatuatges, les acrobàcies o els dels PD -dins dels àmbits de l'expressió i la música. 

Distribució a les llars 
S'han editat 4.000 exemplars de la guia que es distribuiran a totes les llars del municipi, als centres que imparteixen activitats i als equipaments.

Guia extraescolars

Guia extraescolars

Fitxer: GuiaExtraescolars_2024_25.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 17
Mida: 174.7 kB

Pujar al principi de la pàgina