Notícies
Publicat el 31 de maig de 202431.05.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Tallers de benestar emocional adreçats a l'alumnat de PFI-PTT
PFI la festa ideal

L'alumnat del curs de vendes del PFI-PTT ha participat en el taller "La festa ideal", una iniciativa emmarcada dins del programa de benestar emocional de l'Ajuntament. El taller, que s'ha desenvolupat al llarg de sis sessions, té per objectiu reflexionar sobre les relacions sexoafectives entre adolescents a partir d'una lectura teatral, conduïda per la dramaturga Elisenda Guiu, i d'un treball educatiu paral·lel a càrrec de l'educadora social Tània Plaza.

Durant les diferents sessions, l'alumnat ha anat llegint les diferents escenes de l'obra de teatre La festa, de Daniela Feixas, basada en experiències reals viscudes per altres adolescents, a partir de les quals han pogut debatre i reflexionar sobre les seves experiències. Es tracta d'una obra estrenada al Teatre Nacional de Catalunya el novembre 2023, publicada pel Departament de Cultura, i de la qual se'n poden trobar diversos exemplars a la Biblioteca Ferrer i Guàrdia d'Alella.

En la darrera sessió del taller, celebrada el 29 de maig, l'alumnat va visionar alguns fragments de l'obra i van cloure la sessió, com el mateix nom del text llegit, amb una petita festa. És una primera experiència que s'ha estrenat aquesta primavera i que s'ha valorat, des de totes les parts, com a molt positiva i enriquidora.

Pujar al principi de la pàgina