Notícies
Publicat el 17 de juny de 202117.06.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Preinscripcions al Centre de Formació d'Adults, del 21 al 29 de juny
Cartell Espai Actiu

Del 21 al 29 de juny es poden fer les preinscripcions, de forma telemàtica a través d'aquest FORMULARI, als cursos que ofereix el Centre de Formació d'Adults-Espai Actiu per a aquest proper curs 2021-2022 a les antigues Escoles Fabra. 

El centre manté els cursos de preparació per a l'obtenció dels certificats de català C1 i C2, els cursos oficials d'anglès del nivell inicial o bàsic i els de preparació per a les proves d'accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys. 

El centre ofereix també cursos d'anglès A.1, A2.1, A.2.2 (oficials) i B.1, B.2.1 i B2.2 (no oficials), a més de cursos trimestrals de conversa d'anglès bàsic, mig i superior, i català i castellà inicial.

El Centre de Formació d'Adults d'Alella-Espai Actiu també és Centre de Suport Oficial de l'Institut Obert de Catalunya (IOC) en el programa de Graduat d'Educació Secundària (GES), i atén consultes relacionades amb aquests estudis a través d'un professor i posant a l'abast de l'alumnat ordinadors per accedir lliurement al Campus Virtual de l'IOC. Aquest recurs és gratuït i estarà disponible 3 hores a la setmana en horari de tarda. L'IOC és el centre públic de Catalunya que permet estudiar no presencialment i en línia qualsevol dels programes que es poden cursar en un institut.

Preinscripció i matrícula de forma telemàtica

Enguany, a causa de les condicions sanitàries excepcionals, la preinscripció i la matrícula serà totalment telemàtica i no presencial.

Hi ha dues maneres per fer-ho.

1- Emplenant el següent formulari de preinscripció online:

FORMULARI ONLINE DE MATRÍCULA CURS 2021-2022

Recomanem fer-ho pel formulari online, per la seva comoditat i rapidesa.  Ho podràs emplenar des de qualsevol dispositiu (mòbil, tauleta, ordinador). No obstant això, si per qualsevol circumstància no pots fer-ho online, també tens la següent opció:

2- Descarregant-se i enviant per correu electrònic el formulari “clàssic” a espaiactiu@suara.coop 

Formulari de preinscripció i matrícula 2021-2022

En tots els casos (matrícula o confirmació), cal enviar al correu electrònicespaiactiu@suara.coop el document de domiciliació bancària:

ORDRE DE DOMICILIACIÓ BANCÀRIA

Més informació en aquest ENLLAÇ 

 

 

Pujar al principi de la pàgina