Notícies
Publicat el 29 de maig de 202029.05.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Preinscripcions als cursos del Centre de Formació d'Adults
Logo CFA

Del 17 al 29 de juny es poden fer les preinscripcions, prioritàriament de forma telemàtica a través d'aquest link, als cursos que ofereix el Centre de Formació d'Adults-Espai Actiu per a aquest proper curs 2020-2021 a les antigues Escoles Fabra. L'oferta formativa del CFA–Espai Actiu està subjecta a l'evolució de la crisi de la Covid-19 i als requeriments de les autoritats que es vagin aprovant al respecte de les ràtios i de tots els termes sanitaris que es van publicant  per tal d'adequar tots els espais.

El centre manté els cursos de preparació per a l'obtenció dels certificats de català C1 i C2, els cursos oficials d'anglès del nivell inicial o bàsic i els de preparació per a les proves d'accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys. També s'ofereixen els cursos trimestrals de català i castellà inicial i els grups trimestrals de conversa d'anglès.

Enguany també s'ofereix, com a novetat i tenint en compte la demanda que hi ha hagut en aquests anys, el curs d'anglès nivell B2.2. curs anual no oficial de suport orientat a preparar l'acreditació del nivell avançat de la competència en llengua anglesa de persones universitàries i/o professionals que el requereixin.

El Centre de Formació d'Adults d?alella-Espai Actiu també és Centre de Suport Oficial de l'Institut Obert de Catalunya (IOC) en el programa de Graduat d'Educació Secundària (GES), i atén consultes relacionades amb aquests estudis a través d'un professor i posant a l'abast de l'alumnat ordinadors per accedir lliurement al Campus Virtual de l'IOC. Aquest recurs és gratuït i estarà disponible 3 hores a la setmana en horari de tarda. L'IOC és el centre públic de Catalunya que permet estudiar no presencialment i en línia qualsevol dels programes que es poden cursar en un institut.

En tot cas el CFA–Espai Actiu es reserva el dret de suprimir i/o modificar alguns dels cursos si no hi ha prou demanda.

El termini per confirmar la matrícula, també de forma telemàtica, és del 2 al 9 de setembre. El 17 de setembre a les 19h es farà la reunió d'inici de curs. Les classes començaran el 21 de setembre de 2020 i acabaran el 17 de juny de 2021. Més informació en aquest díptic i a l'adreça del CFA-Espai Actiu.

Pujar al principi de la pàgina