Notícies
Publicat el 22 de gener de 202422.01.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament aprofitarà els Tres Tombs per promoure la tinença responsable d'animals
Educadors ambientals

El diumenge 28 de gener els carrers del centre d'Alella s'ompliran d'animals amb la celebració d'una nova edició dels Tres Tombs organitzada per l'associació Trabucaires del Vi d'Alella amb la col·laboració de l'Ajuntament. Aprofitant aquesta trobada, la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat durà a terme una campanya informativa sobre la tinença responsable d'animals.

Durant tot el matí, educadors i educadores ambientals, degudament identificats, facilitaran informació sobre l'Ordenança Municipal de Tinença d'Animals a les persones que participin en aquests esdeveniment, posant especial atenció en el requeriment de censar els animals, fer la correcta recollida de deposicions i neteja de les miccions, i també en el manteniment correcte a casa, evitar problemes de soroll al veïnat o l'escapament dels animals de casa. A més es repartiran bosses per a la recollida de deposicions. 

Amb motiu de la celebració dels Tres Tombs es produiran afectacions viàries que afectaran a la circulació i a les parades de bus de la Riera Principal. Podeu consultar les afectacions en aquest enllaç

Pujar al principi de la pàgina