Notícies
Publicat el 14 de juliol de 202014.07.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Lliurament especial de bosses compostables a l'octubre
Alella més sostenible

Amb l'objectiu d'incentivar la recollida selectiva dels residus i el reciclatge, la setmana del dilluns dia 29 de juny fins al dissabte 4 de juliol es van lliurar a la ciutadania del municipi bosses compostables, cubells airejats i bidonets per a l'oli a Can Lleonart.

Atès que algunes persones no van poder recollir el material en aquests dies i tenint en compte les dificultats afegides de la pandèmia de la Covid-19 i el desconfinament, s'ha decidit que el dia 16 d'octubre es farà un lliurament extraordinari de bosses, també a Can Lleonart, matí i tarda, per a les persones que no van poder venir a buscar-les fa uns dies. Si la situació sanitària no ho permetés, ja es buscaria una solució.

Mentrestant, no es donaran bosses ni a l'OAC ni a cap altre equipament municipal. Per tant, no us adreceu a l'OAC, perquè només es repartiran bosses en les dates indicades a Can Lleonart

Cal recordar que a banda de la satisfacció per la contribució a la sosteniblitat, el reciclatge actiu pot suposar un descompte de fins al 50 per cent en la taxa de recollida d'escombraries: un 10 per cent si ja teniu el pack de cubell+bosses i recolliu les bosses compostables facilitades per l'Ajuntament en els dos períodes de lliurament al llarg de l'any, d'un 10 o un 20 per cent segons les vegades que feu ús de la deixalleria, i d'un 20 per cent més si feu compostatge casolà, ja sigui amb compostador de jardí o d'interior. Trobareu tota la informació sobre les bonificacions aplicables a la taxa de residus en aquesta pàgina.      

 

Pujar al principi de la pàgina