Portada|Medi ambient|REDUCCIONS APLICABLES A LA TAXA DE RESIDUS
 
Versiˇ per imprimir
REDUCCIONS APLICABLES A LA TAXA DE RESIDUS

 L'Ajuntament ofereix els segŘents tipus redu´ts aplicables a la tarifa:

 

a) REDUCCIË PER COLĚLABORAR EN LA SELECCIË DE MAT╚RIA ORG└NICA

Reducciˇ del 10% a la tarifa dels habitatges que retirin de les dependŔncies municipals els paquets de bosses compostables necessÓries per a la correcta gestiˇ de la fracciˇ orgÓnica que subministra gratu´tament l'Ajuntament. Per gaudir d'aquesta reducciˇ cal haver respost totes les convocat˛ries de lliurament de bosses compostables realitzades fins a l'exercici immediatament anterior.

b) REDUCCIË PER LA GESTIË PRĎPIA DE LA FRACCIË ORG└NICA (COMPOSTATGE CASOL└)

Reducciˇ del 20% a la tarifa dels habitatges integrats a la xarxa de compostatge casolÓ reconeguda per l'Ajuntament, prŔvia inspecciˇ municipal. La persona interessada haurÓ de solĚlicitar-ho expressament i en temps suficient a travÚs de la corresponent instÓncia.

 

c) REDUCCIË PER APORTACIONS ANUALS A LA DEIXALLERIA

Reducciˇ del 10% a la tarifa dels habitatges que acreditin entre 6 i 9 entrades de residus a la deixalleria mancomunada (fixa i/o m˛bil) del Masnou, Alella i TeiÓ, entre l'1 d'octubre i el 30 de setembre de l'exercici fiscal anterior a la seva meritaciˇ.

Reducciˇ del 20% a la tarifa dels habitatges que acreditin 10 o mÚs entrades de residus a la deixalleria (fixa i/o m˛bil) mancomunada del Masnou, Alella i TeiÓ, entre l'1 d'octubre i el 30 de setembre de l'exercici fiscal anterior a la seva meritaciˇ.

 

d) RETORN DE C└NON DE LA FRACCIË ORG└NICA (FORM)

Reducciˇ de 16 euros a la tarifa per a tots els habitatges que s'hagin acollit a qualsevol dels tres tipus redu´ts anteriors, equivalent al retorn de cÓnon de la FORM atorgat per l'AgŔncia de Residus de Catalunya, que es divideix entre aquests contribuents.

 

Recordeu que totes aquestes reduccions sˇn acumulables fins a un percentatge mÓxim de reducciˇ del 50%.

 

Pujar al principi de la pÓgina