X
Emergència sequera
Notícies
Publicat el 20 de juny de 202320.06.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Alella es torna a sumar a la celebració del dia de l'Orgull LGTBIQ+
Banderes LGTBIQ+

El 28 de juny és el Dia Internacional per l'Alliberament de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals, Intersexuals. Queer i altres identitats sexuals i de gènere (LGTBI+). Els orígens d'aquesta efemèride els trobem en el 1969 quan la lluita per la igualtat de drets de la comunitat LGTBI va prendre embranzida com a resposta a la repressió policial patida el 28 de juny d'aquell any a Stonewall, Nova York. A Alella aquesta jornada es commemora des de l'any 2017 amb diferents accions i activitats per sumar-se a la lluita per la visibilització de la diversitat sexual i afectiva i l'erradicació de tot tipus de violències i discriminacions envers aquest col·lectiu. 

Per donar visibilitat a aquesta commemoració s'han instal·lat banderes amb els colors de l'arc de Sant Martí a les façanes de l'Ajuntament i de Can Lleonart. A més des de la Regidoria d'Adolescència i Joventut s'han programat un taller i una intervenció artística per promoure una mirada positiva i prevenir la discriminació i l'assetjament vers aquest col·lectiu. Les dues activitats s'adrecen a joves i adolescents i es faran el mateix dia 28 de juny, coincidint amb el dia de l'orgull. 

DIMECRES 28 DE JUNY

9 a 11 h – Taller. L'armari... pels abrics!

A càrrec de Candela 

Activitat al voltant de la diversitat sexual i de gènere, per promoure una mirada positiva i empoderadora sobre el col·lectiu LGBTIQ+ amb l'objectiu de prevenir la discriminació i l'assetjament escolar.

Taller dirigit a adolescents i joves

Lloc: Àgora

 

11.30 a 14h – Taller d'intervenció artística

A càrrec de Contorno Urbano 

Activitat artística que promourà la igualtat i la inclusió vers els Drets del col·lectiu LGTBIQ+ mitjançant la creació col·lectiva d'un mural.

Taller dirigit a adolescents i joves

 Lloc: Àgora

 

EMBARASSADES

Espero amb orgull ampliar la meva família.

ENTORN LABORAL

Independentment de la meva identitat
de gènere soc competent per a la feina
que m'agrada.

FESTA MAJOR

Expresso el meu amor
amb qui vull i on vull.

INFÀNCIA

 Jo trio com vestir-me i a què jugar.

PARC

El desig no té edat ni gènere.

lAVABO

Hem dividit la societat per sexes
i no permetem que les persones trans
puguin escollir lliurement.

Pujar al principi de la pàgina