Notícies
Publicat el 19 de juliol de 202419.07.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Sant Feliu convida a sortir a l'estiu i gaudir de la Festa Major
Programa Festa MAjor

La Festa Major de Sant Feliu promet ser molt refrescant i divertida. Són més de cinquanta propostes per a tots els públics que conviden a sortir al carrer, a retrobar-nos i gaudir dels espais compartits, del 24 de juliol al 4 d'agost
El punt de partida serà el 24 de juliol amb la mostra de peres farcides de les germanes Figueras. Aquest primer cap de setmana —26, 27 i 28 de juliol— es concentren la major part de les activitats esportives i es posa en marxa la Fira d'Atraccions.

L'inici oficial serà el 31 de juliol amb el pregó de Festa Major, a càrrec de Quico Lluch, un entusiasta i una peça clau en els esdeveniments festius del poble. El pregó estarà amenitzat per la companyia Nexart Percussion.

El programa ofereix una variada oferta per a tota la família, amb un espai destacat per a la canalla: la gimcana esportiva, l’OrientAlella, el mural de Festa Major, el concurs de dibuix infantil, l’espai nadons i petita infància, l'espectacle “Petit qui peti” d’Ambauka, la música i el clown d’Orelles de xocolata, els jocs medievals al carrer Àfrica i la sessió de Làser Tag i Humor Amarillo, són algunes de les cites familiars d'aquesta edició. 
No faltaran els actes de cultura popular, com els correfocs, la cercavila de gegants, el sopar popular o el concurs de peres farcides, i altres que s'han consolidat en les darreres edicions com la nit de swing, l’espai gastroneta, la Timbalella o la Fira mercat

La música també ocupa una part destacada. Nexart Percussion, La Selva Band, DJ Pau Castaños, l’Orquestra Maravella, Hits Melody Band, Ambauka, Carla Habermeyer, Cool Cat Combo Quartet, La Loca Histèria, PD Lupita, Orelles de xocolata i Els Pescadors de l'Escala marcaran les melodies d'aquesta Festa Major. Tampoc faltarà el so dels timbalers, amb els Timbalers del Most, els Timbalers del Vi i els Timbalers de La Serreta
Com l'any passat no hi haurà activitats d'aigua per la sequera. 

Corres o camines? 

La 23a edició de la Caminada popular nocturna, que es farà el 26 de juliol, permetrà triar entre dues opcions esportives i saludables: caminar o córrer. Es podrà triar entre dos recorreguts, un més curt de 4,5 km i un altre més llarg de 9 km, que es podran fer caminant o corrent. Sigui com sigui, tota la gent que s'inscrigui i faci el recorregut podrà recuperar forces amb un entrepà al final de la caminada. El punt de sortida i arribada és el Pavelló Municipal d'Esports. Les inscripcions es poden fer del 8 al 24 de juliol. El programa inclou altres activitats esportives i saludables com l'OrientAlella (les inscripcions es poden fer del 8 al 24 de juliol), el torneig de pàdel o el torneig de rugbi platja. 

Gimcana esportiva 

Una de les novetats del programa és la gimcana esportiva promoguda pel Consell d'Infància d'Alella. És una de les propostes treballades al llarg d'aquest curs pels consellers i conselleres d'aquest òrgan de participació municipal. La cita és el 2 d'agost a partir de les 18 h al Pavelló d'Esports Municipal. Es faran activitats molt variades dins i fora de les instal·lacions. Cal inscripció al web o abans de l'inici de l'activitat. 

Trobada de dibuix i pintura ràpida 

El programa té altres novetats com ara la 1a Trobada de dibuix i pintura ràpida, un espai per gaudir dibuixar i/o pintar l'entorn privilegiat del poble. La tècnica és de lliure elecció i per participar cal tenir 13 anys o més i fer la inscripcions del 20 de juliol al 2 d'agost a través d'aquest formulari. L'obra es lliurarà al pati de Can Lleonart el 3 d'agost a les 13.30h, on s'oferirà un aperitiu a totes les persones participants. 

El mocador de la Festa Major

Amb l'objectiu de generar complicitats i donar més identitat a la Festa Major, l'Ajuntament anima la ciutadania a posar-se el mocador de la Festa Major. Es podrà recollir a la barra de l'espai gastroneta, entre el 31 de juliol i el 4 d'agost, a partir de les 18.30h.

Consulteu les afectacions viàries i mesures de seguretat 

Consulteu el programa sencer

Fulletó FestaMajor2024 versió digital

Fulletó FestaMajor2024 versió digital

Fitxer: Fulleto_FestaMajor2024_versio_digital.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 3 MB

També trobareu tota la informació a www.alella.cat/festamajor 

Pujar al principi de la pàgina